ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Фреш Дизайн с нова ДИГИТАЛНА ПЕЧАТНА БАЗА.

Фреш Дизайн с нова ДИГИТАЛНА ПЕЧАТНА БАЗА.

Петък, 27 Юни 2008 ( прочетена 1711 пъти)


Фреш Дизайн ООД отвори врати на новата си „ДИГИТАЛНА ПЕЧАТНА БАЗА”.

Разположена на площ от 500 кв. м. тя обединява под един покрив цялата производствена дейност за  широкоформатен солвентен печат и високоскоростен дигитален печат, заедно със съответните довършителни операции. Базата е оборудвана със системи за сигурност, видеонаблюдение и контрол на достъпа. Местоположението е в ключов комуникационен район, с удобни транспортни връзки. Пред сградата има безплатен паркинг. Готовата продукция може да бъде получена франко склада на печатницата, от офиса на фирмата или изпратена по куриер.
Сектор „ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ” разполага с две машини HPScitex GrandJet; DGI SPACEJET 3250P; HP 9000S; Mutoh RJ6100 Plus; DGI OM 150; машина за безшевно термолепене на винил, и др.
Сектор „ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ” разполага с първата закупена от ФРЕШ ДИЗАЙН ООД в България дигитална преса Xerox iGen3 110, както и с DocoColor 250 Xerox Olimpia.
Продукцията, отпечатана на най-бързата дигитална преса Xerox iGen3 110 в момента е най-конкурентна в този сегмент на производство като качество, срокове на изпълнение и цени, с което ФРЕШ ДИЗАЙН ООД отговаря на непрекъснато повишаващите се изисквания на своите клиенти. Уникалната машина от трето поколение, с използваните революционни технологии  GlossMarkTM за принтиране на изображения с холограмен ефект, елементи за сигурност, микротекст, персонализация, друга променлива информация -  дава възможност за реализиране на разнообразни печатни материали с по-голяма свобода в творческите подходи. Висококвалифицираните специалисти са с международни сертификати.
Инвестициите, реализирани в новата печатна база като производствени помещения, машинен парк, специализирано обслужване на работници и специалисти, продължава и ФРЕШ ДИЗАЙН съвсем скоро ще изненада отново своите клиенти.

ФРЕШ ДИЗАЙН ООД
Печатна база
София
бул. Цариградско шосе 7-ми км
ЗИТ корпус 3
Тел./факс: 02/491  11 97-98
e-mail: office@freeesh.com

Източник:
ФРЕШ ДИЗАЙН


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама