ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Хибридна машина за дигитален и топъл печат от Kurz

Хибридна машина за дигитален и топъл печат от Kurz

Петък, 4 Октомври 2019 ( прочетена 479 пъти)


Leonhard Kurz ще представи хибридна машина за дигитален и топъл печат на тазгодишното изложение в Дюселдорф. Машината е разработена за ефектно изпълнение на етикети за индивидуални продукти в малки тиражи.

Моделът позволява многобройни варианти на масово произвеждан стандартен продукт да бъдат реализирани икономично. Хибридната машина се предлага с две секции, които могат да се използват във всякакъв ред - устройство за топъл печат и модул за цифров четирицветен печат. 

 

 машина за дигитален и топъл печат от KurzСекцията за топъл печат е снабдена с щамповащ барабан, към който могат да бъдат прикрепени четири различни матрици. Новата система гарантира бърза подготовка без използване на инструменти. Конфигурираните дизайни могат да бъдат избирани от контролера, където биват съхранявани след тестване. Подаващата секция позволява едновременното поставяне на два различни типа фолио и успоредната работа с тях. 

Печатащата секция е четирицветна с опция за добавяне на глава за бяло мастило като пети цвят за подсилване на контраста, а резолюцията е до 600 dpi. Уникалната комбинация от двете технологии позволява безкраен набор от възможности за дизайн и ефективно производство на продукти в различни вариации. Двата процеса могат да се извършват едновременно или поотделно. Транспортирането между двете секции гарантира висока точност на напасване между тях.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.leonhard-kurz.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама