ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Цифров печат върху килими

Цифров печат върху килими

Вторник, 12 Юли 2011 ( прочетена 3674 пъти)


Компанията CMYUK Digital разшири дейността си в областта на печата на килими и покрития за подове от винил и други материали.

килим монополи

Британската компания вече има значителен опит в областта на цифровия печат върху текстил. CMYUK Digital разшири набора от медии, които предлага, като сключи споразумение с Printing Carpets. Тази компания произвежда разнообразни килими, и подови покрития от винил и фолио, които са предназначени за мастиленоструен печат.

Печатът върху килими и други подови настилки вече е лесно достъпен за притежателите на широкоформатни принтери. Той добавя нови възможности към услугите, които предлагат на клиентите си. Продуктите са подходящи за вътрешна и външна употреба и осигуряват възможности за творческо и необичайно използване на подовете и земята за представяне на различни продукти и услуги.

„Напечатаните подови настилки бързо набират популярност благодарение на възможностите на съвременните мастиленоструйни технологии да печатат на материали със солвентни, латексови или мастила с ултравиолетово сушене.” обясни Jon Price от CMYUK Digital.
„Продуктите, които предлагаме включват килими и постелки за под, много от които могат да бъдат отпечатани и с дисперсионни мастила или чрез сублимационна технология. Специално обработените медии от винил и фолио, предназначено за лепене на улиците са подходящи за външна и вътрешна употреба. Те могат да се прилагат върху асфалт и бетон и повърхността им не хлъзгава.”

„Клиентите ни настояват за нови материали, чрез които да създадат нови и творчески начини за представяне на продуктите, услугите и компаниите си”, добави Price. „Изображенията, поставени на пода не са нова концепция, но до сега подходящите материали бяха с ограничени размери и асортимент.

Продуктите на Printing Carpets сега ни позволяват да осигурим на потребителите си повече възможности”.

Източник: cmyukdigital.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на полиграфическа машина
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама