ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Вълканов стартира услугата VFLEX за изработка на флексопечатни форми

Вълканов стартира услугата VFLEX за изработка на флексопечатни форми

Петък, 29 Юни 2012 ( прочетена 3748 пъти)


Фирмата разполага с уникална за България машина за монтаж.

VFLEX е цялостна услуга, включваща специализирана предпечатна подготовка и консултация, както и експонация на всички видове и дебелини клишета, използвани на българския пазар. Вълканов Трейд  осигурява всичко – от висококачествения полимер до електронния му монтаж върху подложка. Това не е просто клише, а напълно завършен продукт, който директно влиза за печат.

Освен съвременна техника за производство на флексопечатни форми, Вълканов Трейд Екуипмънт монтира единствената в България машина за монтаж и закрепване върху специална подложка. Уникалната технология слага край на ръчното разчертава с линия и спестява часове подготовка. Тя работи по координатна система, която гарантира 100% точност на пасера. Максималните размери на барабана на машината са 200 х 136.8 см.

Така големите заводи за производство на опаковки вече могат да влизат в печат много по-бързо и съответно да изпълняват поръчките в много по-кратки срокове. Грешките са сведени до минимум, а това неминуемо намалява производствения брак и съответно разходите, които отиват за него. Освен това, тази технология намалява използването на полимер. Върху подложката се монтира само това, което е нужно за печата. Могат да бъдат разположени и няколко поръчки на цялата ширина едновременно. 

Машината за монтаж е в полза и на фирми, които до скоро се ограничаваха в цветността на печатаните от тях опаковки от велапапе, заради трудности при настройки на регистъра. Сега с VFLEX това не е проблем.

VFLEX

Вълканов Трейд Екуипмънт са директен вносител на висококачествени полимери, подложки и клишепласти. Това гарантира наличностите и обезпечава процеса.  Някои от най-големите производители на опаковки у нас вече се възползват от преимуществата на новата услуга.

вълканов, той идва

За повече информация:
Вълканов Трейд Екуипмънт
гр. София, ул. Проф. Никола Чилов №2
(на ъгъла с ул. Илия Бешков, сградата в двора на Полиграфическия комбинат срещу DARU CAR)
Тел.: 02/ 979 10 99
факс: 02/ 978 91 46

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама