ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet 48 нови цвята в гамата ефектни хартии Keaykolour, предлагани от Анталис

48 нови цвята в гамата ефектни хартии Keaykolour, предлагани от Анталис

Понеделник, 23 Юли 2018 ( прочетена 859 пъти)


Произведена от Arjowiggins Creative Papers, тази гама от хартии и картони се разгръща в нов спектър от 48 вдъхновяващи цвята.

Анталис - европейският водещ дистрибутор на хартия, материали за опаковане и продукти за широкоформатен печат за професионалисти, сега предлага гамата Keaykolour в 48 цвята. 

 

 

 

Произведена от  Arjowiggins Creative Papers, тази гама от хартии и картони се разгръща в нов спектър от 48 вдъхновяващи цвята. Гамата е сертифицирана по FSC® и за производството ѝ е използвана висококачествена свежа и рециклирана целулоза. Така Keyakolour предлага на всички дизайнери, арт директори и любители на хартията нови творчески възможности за осъществяване на техните идеи.

Нови цветове за всички артистички желания

Когато арт директорите избират своята хартия, главният им приоритет често е цвета. Чрез предлагането на обогатена гама от цветове на своите клиенти, Анталис иска да запали въображението им и да направи Keaykolour основната гама от хартии за всички амбициозни проекти за печат или опаковки.

Новите цветове визуално предават изтънчената, естествена текстура на Keaykolour с девет групи от хармонични полутонове, вариращи от каменна и стръмна, до богата и цъфтяща. Новите тъмни цветове включват Sequoia, Port Wine и Carmine, а най-светлите- Indian Yellow, Pumpkin и Coral.

Новата палитра предлага пет 100% рециклирани хартии: Camel, Chalk, Particles Snow, Particles Moonlight and Particles Sunshine.

В допълнение, Анталис вече може да предложи селекция от 13 естествени или геометрични структури на всичките 48 цвята, като минималното количество е само 1 пакет, което позволява на печатници или дизайнери с малки или средни проекти да предлагат на клиентите си бутикови картони.
Новите налични цветове, луксозното усещане и широкият спектър от грамажи правят гамата Keaykolour номер едно за най-изтънчените печатни проекти.

За Jérôme Noyelle, ръководител на разработването на ефектните хартии в Анталис Интернешънъл: "Нарастването на цифровата комуникация намали печатната комуникация в живота ни. Може да печатаме по-малко, но винаги можем да печатаме по-добре. Искаме да предложим на клиентите ни хартии с безупречно качество за техните творчески проекти. Новата гама Keaykolour, разработена от Creative Papers на Arjowiggins и разпространявана от Анталис, ще позволи на въображението им да достигне нови нива.

Конструкция на гамата
Палитрата е представена с 9 групи цветни нюанси, създадени с цел лесното открояване на цветовете,както помежду им, така и с цветове от другите колекции.

 
Анталис България предлага на склад следните нови цветове:

 
За Анталис
Анталис (Euronext Paris: ANTA) е европейският лидер в B2B дистрибуция на хартия (номер 1 в световен мащаб извън САЩ) и индустриални опаковки, и номер две в разпространението на медиите за визуална комуникация в Европа. През 2017 г. групата отчита продажби от 2,4 млрд. евро. С над 5 500 служители, обслужва близо 140 000 клиенти, компании и печатници в 43 страни. Чрез своите 123 дистрибуторски локации Анталис прави над 13 500 доставки на ден по целия свят и през 2017 г. разпределя 1,5 милиона тона хартия.

 

За повече информация посетете:

http://www.antalis.bg/business/home/brands/Keaykolour.html


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина, прав нож
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама