ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet 48 нови цвята в гамата ефектни хартии Keaykolour, предлагани от Анталис

48 нови цвята в гамата ефектни хартии Keaykolour, предлагани от Анталис

Понеделник, 23 Юли 2018 ( прочетена 650 пъти)


Произведена от Arjowiggins Creative Papers, тази гама от хартии и картони се разгръща в нов спектър от 48 вдъхновяващи цвята.

Анталис - европейският водещ дистрибутор на хартия, материали за опаковане и продукти за широкоформатен печат за професионалисти, сега предлага гамата Keaykolour в 48 цвята. 

 

 

 

Произведена от  Arjowiggins Creative Papers, тази гама от хартии и картони се разгръща в нов спектър от 48 вдъхновяващи цвята. Гамата е сертифицирана по FSC® и за производството ѝ е използвана висококачествена свежа и рециклирана целулоза. Така Keyakolour предлага на всички дизайнери, арт директори и любители на хартията нови творчески възможности за осъществяване на техните идеи.

Нови цветове за всички артистички желания

Когато арт директорите избират своята хартия, главният им приоритет често е цвета. Чрез предлагането на обогатена гама от цветове на своите клиенти, Анталис иска да запали въображението им и да направи Keaykolour основната гама от хартии за всички амбициозни проекти за печат или опаковки.

Новите цветове визуално предават изтънчената, естествена текстура на Keaykolour с девет групи от хармонични полутонове, вариращи от каменна и стръмна, до богата и цъфтяща. Новите тъмни цветове включват Sequoia, Port Wine и Carmine, а най-светлите- Indian Yellow, Pumpkin и Coral.

Новата палитра предлага пет 100% рециклирани хартии: Camel, Chalk, Particles Snow, Particles Moonlight and Particles Sunshine.

В допълнение, Анталис вече може да предложи селекция от 13 естествени или геометрични структури на всичките 48 цвята, като минималното количество е само 1 пакет, което позволява на печатници или дизайнери с малки или средни проекти да предлагат на клиентите си бутикови картони.
Новите налични цветове, луксозното усещане и широкият спектър от грамажи правят гамата Keaykolour номер едно за най-изтънчените печатни проекти.

За Jérôme Noyelle, ръководител на разработването на ефектните хартии в Анталис Интернешънъл: "Нарастването на цифровата комуникация намали печатната комуникация в живота ни. Може да печатаме по-малко, но винаги можем да печатаме по-добре. Искаме да предложим на клиентите ни хартии с безупречно качество за техните творчески проекти. Новата гама Keaykolour, разработена от Creative Papers на Arjowiggins и разпространявана от Анталис, ще позволи на въображението им да достигне нови нива.

Конструкция на гамата
Палитрата е представена с 9 групи цветни нюанси, създадени с цел лесното открояване на цветовете,както помежду им, така и с цветове от другите колекции.

 
Анталис България предлага на склад следните нови цветове:

 
За Анталис
Анталис (Euronext Paris: ANTA) е европейският лидер в B2B дистрибуция на хартия (номер 1 в световен мащаб извън САЩ) и индустриални опаковки, и номер две в разпространението на медиите за визуална комуникация в Европа. През 2017 г. групата отчита продажби от 2,4 млрд. евро. С над 5 500 служители, обслужва близо 140 000 клиенти, компании и печатници в 43 страни. Чрез своите 123 дистрибуторски локации Анталис прави над 13 500 доставки на ден по целия свят и през 2017 г. разпределя 1,5 милиона тона хартия.

 

За повече информация посетете:

http://www.antalis.bg/business/home/brands/Keaykolour.html


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в диги...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма GPTS Ltd

Офсетов печатар (почасово)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама