ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet J Point+ с предстоящо откриване на нов централен офис в София

J Point+ с предстоящо откриване на нов централен офис в София

Петък, 27 Февруари 2015 ( прочетена 1522 пъти)


Компанията за дигитален и офсетов печат J Point+ предстои да открие новия си централен офис в София, който ще се намира непосредствено до моста „Чавдар”.

Цялата административно-производствена част от настоящия Офис 1, който J Point+ помещава от 2007 г., ще бъде поетапно преместена на новата локация до пролетта на 2015 г.

 Сегашният централен офис, който се намира на бул. „Ген. Едуард И. Тотлебен” 34, временно ще продължи да работи с клиенти до постепенното им пренасочване. Другият офис на компанията – Офис 2, намиращ се на бул. „Шипченски проход” 63 – ще продължи да функционира както досега.

За всичко свързано с предстоящата релокация – дати, логистика и спедиция на продукцията – екипът на J Point+ е напълно подготвен и ще информира своевременно своите клиенти и партньори чрез уебсайта на компанията, социалните мрежи и персонален имейл до всички заинтересовани от дейността на печатницата.

От създаването си J Point+ инвестира в развитието на своите продукти, услуги и екип, в резултат на което непрекъснато разширява своя производствен и административен капацитет. Новият централен офис е поредната стъпка в развитието на компанията като част от стратегията й да предлага най-добрите, оригинални и качествени печатни продукти на пазара.

J Point+ е сред лидерите в печатната индустрия в България, предлагащи изработка на разнообразна продуктова гама от печатни материали за ежедневните нужди на бизнеса – каталози, брошури, календари, визитки, менюта, тефтери, POS материали, промоционални продукти, стикери, и много други стандартни и нестандартни печатни решения.

Новият и по-голям офис, заедно с разширената технологична база, ще позволят на J Point+ да увеличи своето производство, като предлага нови и по-добри продукти и услуги на своите клиенти, задоволявайки и най-изтънчения вкус.


За J Point+

J Point+ е компания за дигитален и офсетов печат, създадена през 2007 г. като част от J Point Group. Печатницата е оборудвана с над 30 машини от водещи производители на полиграфическа техника, които й позволяват да предлага комплексни печатни и довършителни услуги, включително ламиниране, каширане, биговане, лакиране, голд печат и други. Компанията e сертифицирана по ISO 9001:2008 и 14001:2004.

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Artwork and Prepress Specialist (packagi...
гр. Пловдив
фирма КТ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕАД

Оператор на машини за довършителни проце...
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец печатни продукти
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама