ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet 20% отстъпка за Creative Cloud 2017 от Adobe

20% отстъпка за Creative Cloud 2017 от Adobe

Понеделник, 21 Ноември 2016 ( прочетена 1009 пъти)


От Adobe са подготвили множество оферти за Creative Cloud 2017, свързани с Black Friday 2016 – при някои отстъпките са минимум 20%, а други дават възможност за безплатен едногодишен лиценз.

20% отстъпка за Creative Cloud 2017 от Adobe

 

Компанията представи два типа промоции с най-ниските предлагани някога цени, свързани с новия продукт. Те ще бъдат в сила от 15 ноември до 23:59 (тихоокеанско време) на 25 ноември 2016 година.

Първата е за 20% отстъпка за Creative Cloud, стойността за който до момента бе на 49.99$ на месец за нови клиенти при годишен абонамент, а в промоционалния период цената ще бъде 39.99$. Още по-голяма е отстъпката за студенти и преподаватели. Заплащаната към момента цена от 29.99$ (месечно) за предплатена една година и 19,99$ за всяка следваща е редуцирана до 15,99$ в промоционалния период. Тези оферти са валидни в 80 страни, като само първата се предлага и в България.

От компанията също така дават възможност за безплатен 7-дневен тестов период на Creative Cloud 2017, независимо дали до момента абонатите са тествали предходни или имат други работещи версии.

За финал идва и най-интересното, а именно – компанията предлага един безплатен абонамент, за който може да участва всеки по 4 различни начина (заедно или поотделно):

  1. Чрез харесване на страницата на компанията във Facebook и споделяне на материала с условията на играта (от връзката по-горе)
  2. Последване на профила в Tiwtter и споделяне на материала с условията на играта (от връзката по-горе)
  3. Оставяне на коментар под материала с условията на играта (от връзката по-горе), където да бъде отговорено на въпроса: „Какво смятате да правите с новия Adobe CC 2017?”
  4. Присъединяване към имейл бюлетина на Adobe или препотвърждаване на регистрацията от съществуващи потребители

Важното е, че всеки отделен метод се брои за различно участие, като по този начин всеки има 4 различни възможности за печалба. Тази игра ще продължи до 23:59 (тихоокеанско време) на 21 декември 2016, а победителят, който ще получи безплатен ваучер, ще бъде изтеглен на случаен принцип от всички валидни записи и ще получи съобщение чрез електронната си поща.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: prodesigntools.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама