ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet 294 нови Pantone цвята и достъп в Creative Cloud

294 нови Pantone цвята и достъп в Creative Cloud

Четвъртък, 19 Септември 2019 ( прочетена 522 пъти)


Pantone добави 294 цвята към Pantone Matching System (PMS). Заедно с тях библиотеката съдържа над 2100 цвята. Изключително важно нововъведение е и директния достъп до актуалните библиотеки в Adobe Creative Cloud.

Pantone LLC, представи нови допълнения към Matching System™ (PMS). Новите и актуални 294 цвята включват подобрени съответствия с Pantone Fashion, Home + Interiors (FHI) и позволяват повече гъвкавост на дизайна и производството.

 

294 нови Pantone


Това е първото добавяне на цветове към Pantone Matching System от 2016 насам. Новите цветове предлагат на графичните и продуктови дизайнери , марки, печатници и производители на мастила нови възможности за творчески и професионални приложения. Те предлагат още по-лесен начин за преминаване от цифрови към физически носители. Съчетанието между физическите скали и лесните за употреба в различна среда дигитални библиотеки позволяват лесно създаване на мултиплатформени дизайни и превръщането им в реални продукти без несъответствие.

Ключови нововъведения, свързани с новите цветове в PMS
Цветове, които съответстват на актуалните тенденции, с по-тясна връзка с производството. Добавянето на нови базови цветове (неутрални, кафяви, сиви, морско сини, черни) позволяват постигане на цветове,чрез процеса на дизайна които съответстват на актуалните тенденции.

  • Прецизност на цветовете – до нивото на ДНК на – най-новите Pantone скали са най-стабилните и повторяеми отпечатани цветове, които гарантират съответствие на цифровата информация с изцяло обновените референции за цвета, които гарантират по-близко съответствие на физическите и дигиталните формати.
  • Всички Pantone цветове са онлайн сега. Дизайнерите имат достъп до всички цветове от PMS Colors, включително новите 294 PMS cи всички FHI цветове в реално време чрез Pantone Extension за Adobe Creative Cloud, който е наличен през Adobe Exchange.

 

294 нови Pantone

 

Pantone Extension за Adobe Creative Cloud
Достъпът до последните версии на библиотеките на Pantone директно в Adobe Illustrator, InDesign, и Photoshop е от изключително значение за професионалистите. Новият Pantone Extension позволява на потребителите да търсят в PMS и FHI системите и с лекота да преобразуват цветовете от CMYK, RGB и Hex в Pantone цветове. Поробителите могат и да създават палитри с Pantone цветове, които да съхраняват и споделят с разширението за Adobe Creative Cloud.

Източник: pantone.com
Текста написа: Мартин Новев


Важна допълнителна информация:


Промяната с добавянето на нови цветове касае скалите PANTONE PLUS FORMULA GUIDE Solid Coated & Solid Uncoated и Pantone COLOR BRIDGE® SET Coated & Uncoated, които вече са с нова версия с добавените нови цветове. Скалите вече са налични в онлайн магазина.  print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама