ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet 3-Принт отпразнуваха 3 години в България

3-Принт отпразнуваха 3 години в България

Вторник, 16 Декември 2014 ( прочетена 3180 пъти)


Официалният дистрибутор на машините за дигитален печат на HP Indigo отбелязаха празника с клиенти, гости и приятели в Шератон София Хотел Балкан.

За тригодишния период на работа в България, 3-Принт е утроила броя на инсталираните HP Indigo дигитални печатни машини като в момента са вече 12.

 

Ран Ротем - вицепрезидент маркетинг и бизнес развитие на 3-ПринтБеки Шанер - изпълнителен директор на 3 Принт

на снимката: Ран Ротем                                                                на снимката: Беки Шамер

 

3-Принт е изградила и доверие на солиден партньор със сервизно обслужване, на което може да се разчита във всеки един момент. Това споделиха Беки Шамер - изпълнителен директор на 3 Принт и Ран Ротем - вицепрезидент маркетинг и бизнес развитие на 3-Принт.

 

Алон Бар Шени

на снимката:  Алон Бар Шени

 

Специален гост бе вицепрезидентът и генерален директор на  HP Indigo и Webpress - Алон Бар Шени, който представи компанията HP Indigo и изнесе любопитни статистики за развитието на дигиталния печат. Направено бе сравнение с търговците на конвенционални машини, чиито приходите от продажби на машини намаляват драстично в последните години, и как на другия полюс е HP Indigo, чийто ръст на постъпленията е постоянен всяка година. Сред любопитните факти е и че в цели 18 държави има по над 100 инсталирани машини. Акцентът на презентацията на Алон Бар Шени бе форматът В2 на дигиталните печатни машини. Докато конкуренти на HP Indigo се надпреварват в разработката и подобряване на оборудване и създаване на прототипи в този формат, то Indigo вече са продали вече над 150 машини по света само от модела 10 000. 

 

HP Indigo digital supermarket

на снимката: HP Indigo digital supermarket

 

Според HP Indigo обаче не най-важното са продажбите на машини, а какво техните клиенти правят с тях и успешен ли е бизнесът им. В залата на разположение на гостите беше своеобразен HP Indigo digital supermarket с продукти, чиито опаковки и етикети вече са реализирани с технологията на HP Indigo. Гъвкави опаковки, картонени кутии, самозалепващи етикети за вина и бири и др.

 

Вижте видео от изработката на персонализираните торбички.

 

 

Алон Бар Шени разказа за успешни кампании на големи компании, в които решаваща роля е бил персонализания дигитален печат. Като интересен пример беше дадена кампания за печат на етикети, в която всеки един от тях е уникален и се различава по дизайн от останалите. Кампанията е реализирана със специален софтуер на HP Indigo, с който бяха напечатани и персонализирани опаковъчни торбички, в които всеки гост на събитието получи подарък. 

 

Следват снимки от събитието: 

Шератон София Хотел Балкан

 

 

 

 Повече за 3-ПРИНТ България ЕООД
Официален дистрибутор на пресите за дигитален печат на HP Indigo. Компанията залага на модела End-to-End Solutions -софтуер, решения за предпечат, дигитален печат и довършителна обработка. Фирмата разполага с високо квалифицирани сервизни техници.

1618 гр. София
бул. "България" №98 сграда Астра, партер
Тел.: 02/ 958 77 20
Тел.: 02/ 958 77 21
e-mail: adminbg@3-print.com
www.3-print.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

ПЕЧАТАР МАЛЪК ФОРМАТ
гр. София
фирма GPTS Ltd

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама