ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet 3 Print Bulgaria е новият представител на Kornit Digital за България

3 Print Bulgaria е новият представител на Kornit Digital за България

Вторник, 5 Март 2019 ( прочетена 520 пъти)


3 Print Bulgaria добавя в портфолиото си решенията за печат на промишлени текстилни продукти на Kornit Digital3 Print Bulgaria, водещ доставчик на решения за иновативни технологии за печат, е назначен за оторизиран партньор за продажбите на линията индустриални текстилни решения на Kornit Digital в България.
По силата на споразумението 3 Print Bulgaria ще продава системите, консумативите и услугите на Kornit. 3 Print Bulgaria ще извършва и поддръжка на системата и поправки при повреда.

Kathrin Buhl, директор по продажбите на Kornit Digital в EMEA, коментира: „Успешният потребител на Kornit е резултат от водещи технологии, съчетани с местен опит. Ние сме повече от щастливи да работим с 3 Print - опитен, компетентен регионален партньор с доказан опит в индустрията, силна клиентска база и отлични връзки. Това сътрудничество ще ни позволи да постигнем напълно различен клиентски опит в определените държави."

 „Решението на Kornit да избере 3 Print Bulgaria да води дигиталната текстилна трансформация на Корнит в България е доказателство за успешната основа, която изградихме, предоставяйки поддръжка на клиенти от световна класа като доставчик на най-добрите в класа си продукти, решения и технологии; и развихме най-добрия екип на пазара ” - каза Иван Нанков, генерален мениджър на 3 Print Bulgaria. „Ние сe вълнуваме, че ще представляваме Kornit и ще обслужваме на пазара водещото портфолио от продукти за директен печат върху текстил и текстилен печат рола към рола.

Българската шивашка промишленост е готова за трансформация от ситопечат към дигитално производство, да подобри каналите си за доставки, да спести разходи, да си осигури високо качество, но ид а пази околната среда.

 

 

Късите тиражи при поискване и персонализацията са тенденция, а технологията на Kornit е ключът към тази трансформация. Продуктите на Kornit, които ще се предлагат и поддържат от 3 Print, включват, но не се ограничават до популярни системи като Kornit Storm Hexa, Storm HD6 и Avalanche HD6, Kornit Allegro и новия Kornit Atlas.

 

 

Повече за Kornit Digital тук

Източник: 3 Print Bulgaria
За контакти и повече информацияprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама