ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet 3D холограмен ефект от Scodix

3D холограмен ефект от Scodix

Четвъртък, 5 Октомври 2017 ( прочетена 1468 пъти)


Водещият производител на цифрови решения за облагородяване на печатна продукция Scodix, представи Scodix Cast&Cure – цифрово решение за триизмерни холограмни ефекти.

 

3D холограмен ефект от ScodixРешението се предлага за Scodix Ultra Pro с Foil Station, Scodix и предлага девет ефекта за подобряване на продукцията. Системата ще бъде демонстрирана за пръв път на събитие с отворени врати при тестовия клиент Drukkerij VD в Белгия на 10-и октомври.


Техниката позволява използване на разнообразни стандартни холографски ефекти, както и на персонализирани дизайни. Тя предлага възможности за създаване на разнообразни визуални и защитни елементи за брошури, опаковки, дисплеи, корици на книги, поздравителни картички и торби. Scodix Cast&Cure създава въздействащ 3D холограмен ефект, като добавя ново измерение и добавена стойност към печатните материали. Лесен за работа и с минимално време за подготовка, ефектът е изгоден за къси до средни тиражи.

Защита от фалшификации
„Точно тази опция за облагородяване създава истински интерес сред компаниите и очакваме да стане много популярен в областта на картичките и опаковките. Най-вече откриваме потенциал в защита на продукти от фалшификация, което става все по-важно за брандовете,“ заяви Amit Shvartz, вицепрезидент на маркетинга на Scodix. “Процесът работи чрез нанасяне на прозрачен полимер директно на листа. След това той преминава през модул за фолиране, който нанася микрорелеф върху повърхността на полимера и така създава зашеметяващи холографски ефекти, чрез рефракция на светлината. Уникалните PAS (Pin Activate Secure) технологии на Scodix осигуряват изключителна прецизност с изключително малки детайли и безупречна регистрация, която гарантира изключителното Cast&Cure качество. Резултатите са удивителни!“

Източник: пресинформация на Scodix
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама