ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet 3Dion ще представи възможностите на 3D печата на Fespa 2015

3Dion ще представи възможностите на 3D печата на Fespa 2015

Вторник, 12 Май 2015 ( прочетена 1604 пъти)


Организацията с идеална цел 3Dion ще обедини 2D и 3D печатната индустрия на FESPA 2015, за да демонстрира на посетителите възможностите, които могат да получат, ако разширят производството си с 3D печат.

3D печата на Fespa 2015

 

Изложението ще събере на едно място големи имена в 3D сектора като Stratasys, 3D Systems, Makerbot и Roland DG, които в момента навлизат в триизмерния печат. Те ще извършат демонстрации на сканиране и печат на живо. Германският доставчик на CAD и CAM системи Antonius Koester ще демонстрира три системи за сканиране, оптимизирани за произведение на изкуството, мода и текстилен печат. Mein3 ще представи процес на сканиране с графичен таблет.

„Изложението на 3D печат на FESPA е „задължително“ за всеки посетител на FESPA 2015, независимо дали е представител на печатница, която сериозно планира да разшири продуктовите си предложения, или някой, който просто се интересува от 3D печата и възможностите, които той предлага,“ заяви Sheldon Nazaré от 3Dion. „Интересът в 3Dпечата, който сме регистрирали в графичната общност през миналата година, беше невероятен, особено в сферите на автомобилопроизводството, архитектурата, медицината и създаването на прототипи.“

„Всеки доставчик на печатни услуги, който е загрижен за бъдещето на бизнеса си, трябва да си подсигури, че е наясно с 3D и потенциалните му възможности, особено за създаване на прототипи,“ допълни представителя на 3Dion Thomas Meurers.

Източник: fespa.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на автоматична ситопечатна маши...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама