ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Aтрактивна реклама на „Ловци на духове“ върху автобуси, произведена с Massivit 3D принтер

Aтрактивна реклама на „Ловци на духове“ върху автобуси, произведена с Massivit 3D принтер

Понеделник, 12 Септември 2016 ( прочетена 1123 пъти)


Нюйоркското студио за широкоформатен печат Carisma 3D е заложило и на технология за 3D печат за брандиране на автобуси за реклама за новия филм на Sony Pictures.

Massivit 3D принтер

 

Massivit 3D Printing обявиха, че Carisma са създали 10 впечатляващи триизмерни графики с помощта на 3D принтер Massivit 1800. За целите на промоционалната кампания студиото е произвело триизмерни лога на „Ловци на духове“ с височина 4,27 м. Десетте модела са отпечатани чрез устойчив материал Dimengel, след което са монтирани като осветени знаци на 10 двуетажни автобуса, използвани в целите САЩ по време на едномесечната кампания.

Впечатляваща ефективност
Според Moshe Gil, основател и изпълнителен директор на Carisma, филмовият гигант е заложил на опита на Carisma за провеждането на впечатляваща кампания, която да привлече вниманието по време на излизането на филма по кината.
„Когато става дума за създаване на зашеметяващи проекти с „Уау“ фактор, който да предизвика вълнение, нашият Massivit 1800 3D е средството, което избираме,“ казва Gil. „Визуално привлекателното брандиране на автобуси не е нова идея за компании като нашата, но способността да предложим триизмерно отпечатани версии открива нови хоризонти пред него.”

Скорост и устойчивост
„За щастие, комбинацията и високата скорост на принтера и устойчивият материал ни позволи бързо да произведем десет идентични модела, които са в състояние да издържат един месец на открито, на пътя,“ допълни той. „Ефектът от брандираните автобуси беше невероятен, особено през нощта, когато хората бяха привлечени от зловещото сияние.“

Добавяне на ново измерение
Досега, Carisma са произвеждали материали с големи размери с помощта на различни материали като рязан осветен акрил, PVC плоскости и лентикулярни лещи. Според Gil Massivit 1800 е добавил ново измерение към бизнеса му и значително е разширил възможностите му. Компанията вече може да предложи революционни 3D елементи към традиционните двуизмерни решения, за да предложи по-големи възможности на клиентите си. Сред тях са Macy’s, Disney и Samsung.

Източник: пресинформация на Massivit
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама