ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet A.I. Gigapixel уголемяване на изображения, базирано на изкуствен интелект

A.I. Gigapixel уголемяване на изображения, базирано на изкуствен интелект

Вторник, 13 Ноември 2018 ( прочетена 872 пъти)


Новият продукт на TopzLabs предлага увеличение на изображения до 600% с ниво на детайли, което според компанията е непостижимо за други програми.

Според TopzLabs A.I.Gigapixel е първото и единствено настолно приложение, което използва изкуствен интелект, за да увеличава размера на снимки като добавя естествени детайли за по-резки и впечатляващи резултати. С помощта на технология за машинно обучение може да увеличава снимките и да добавя детайли там, където други продукти се предават. Традиционните методи за увеличаване дават в резултат изображения, които са размазани, нереалистични и им липсват детайлите, които съществуват в снимките с висока резолюция.

 

A.I. GigapixelКакво може A.I.Gigapixel?
A.I.Gigapixel може да превърне изображенията с ниска разделителна способност, например от телефон, във висококачествени снимки, които изглеждат като направени с огледално-рефлексен фотоапарат. Мислите, че само средноформатна камера с 50MP може да създава висококачествени снимки? Сега можете да превърнете дори снимките от компактен фотоапарат или обикновен DSLR в изображения със 100MP или дори 1000MP.Гъвкавост
Високата резолюция на снимките, обработени с A.I.Gigapixel ви дава огромна свобода при кадрирането и използването на детайлите, които желаете, без загуба на качество. Друго предимство е възможността да използвате ресурси с ниско качество, за да ги превърнете във висококачествени снимки, подходящи за печат.

A.I.Gigapixel генерира липсващите детайли?
Традиционно софтуерът уголемява снимките като използва интерполация. A.I.Gigapixel използва методи на машинно обучение, за да увеличи изображенията и да създаде нови детайли.

Процесът на обучение е започнал със събиране на милиони снимки с всевъзможни обекти и стилове. Целта на този етап е откриване на разликата между резултатите с високо и с ниско качество.

След това тези снимки са използвани, за да създадат сложна невронна мрежа, която научава най-добрите начини да увеличава, подобрява и да създава естествени детайли.

Патентованият изкуствен интелект позволява на графичната карта на компютъра да се справи със задачата с адекватна скорост.

Цената на A.I.Gigapixel е 99$. Той има версии за Win и Mac.

Източник: topazlabs.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговец текстил
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама