ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet AB Graphics пуска нова линия за довършителна обработка на етикети

AB Graphics пуска нова линия за довършителна обработка на етикети

Понеделник, 18 Август 2014 ( прочетена 2001 пъти)


Линията за довършителна обработка на етикети Digicon Series 3 ще бъде показана по време на изложението LabelExpo Americas.

Digicon Series 3

 

Английският производител AB Graphics ще демонстрира линия, снабдена със секции за топъл печат, флексопечат, ламиниране и изцяло обновената секция за UV-ситопечат с повишена производителност.

Digicon Series 3 е с увеличена максималната работна ширина на медията до 350 мм, а максималният диаметър на ролата при размотаване и намотаване достига до 800 мм. Новата линия се характеризира и с цял набор от ергономични подобрения, повишаващи ефективността и намаляващи времето на подготовка. В това число влиза използване на валове от въглеродна влакна, олекотени версии на мастилените касети, с повърхност, на която не полепва мастило, което значително намалява времето за измиване и като цяло времето за подготовка на линията.

В зависимост от нуждите на производството, включените в машината секции могат да работят в ротационен, полуротационен, blank web и re-register режими за работа с широк набор от материали. Линията ще се доставя в две конфигурации на движението на обработваната медия, отляво надясно или отдясно наляво.

Още едно важно нововъведение е интеграцията на елементите на управление и другите електронни компоненти в състава на секциите, което премахва необходимостта от изнесено външно табло за управление, което намалява заеманата от машината площ.

По материали на: abgint.com
Написа инж. Васил Станевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама