ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Adobe вече предлага CC

Adobe вече предлага CC

Сряда, 19 Юни 2013 ( прочетена 1601 пъти)


За тези, които не искат да използват абонаментния план, CS6 ще се предлага за „неограничен период от време“.

Creative Cloud

Шест седмици след официалното представяне, CC вече е в продажба. Той предлага повишена производителност и мрежови възможности. CC е наследникът на CS6, който се предлага само през Creative Cloud, върху който Adobe съсредоточават всичките си ресурси. Потребителите, които са абонирани за Creative Cloud автоматично ще получат новата версия. Останалите могат да сваля напълно функционални 30 дневни пробни версии на CC.

CC може да се инсталира на машина, на която има и друга версия и да работи едновременно с нея. В момента около 80% от потребителите избират Creative Cloud, който има почти петзвездна оценка. За хората, които предпочитат да притежават лиценза на софтуера, който използват, Adobe обявиха, че ще продължат да продават CS6 за неограничен период от време.

Новости в CC
Нововъведенията в новите версии на познатите приложения са стотици. Освен това, пакетът включва 15 изцяло нови настолни приложения. Новото настолно приложение Creative Cloud, например, се грижи всичките ви файлове и проекти да са организирани, синхронизирани и с най-новите версии. Това включва възможност да запазвате начина, по който работите (настройки, четки, клавишни комбинации, шрифтове, цветове) в облака. Така можете да работите спокойно на всеки от компютрите си, независимо дали е Mac или.

Налице е интеграция с Behance, водеща творческа общност с над 1,4 милиона члена от целия свят. Adobe предлагат и ново Kuler приложение за iPhone, с което можете да заснемате цветове и да правите потребителски цветови теми. Digital Publishing Suite също е обновен и позволява неограничено публикуване на iPad приложения в Apple App Store.
Към Creative Cloud са добавени повече от 200 нови ръководства, които да помогнат на потребителите да се запознаят с новите функции по-бързо.

Можете да свалите пробни версии оттук.

Източник: adobe.com
Текста написа: Мартин Новев
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама