ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Adobe обнови PDF Print Engine

Adobe обнови PDF Print Engine

Понеделник, 9 Септември 2013 ( прочетена 1265 пъти)


Adobe представи PDF Print Engine 3 (APPE 3). Според компанията новото решение включва „най-бързата технология за обработка в индустрията днес“ за печат на персонализирана информация.

PDF Print Engine

APPE 3 включва значителен брой подобрения спрямо по-ранните версии. Архитектурата на RIP-а е изцяло нова, нарича се Mercury и е специално разработена за работа с високоскоростни цифрови печатни машини. Mercury включва гъвкави възможности за едновременна обработка на няколко задачи. RIP-ът захранва и динамично балансира задачите за изчисление между наличните устройства.

Той също така поддържа PDF файлове с променлива информация като PDF/VT за високоскоростен печат на персонализирани материали, например сметки. Според Adobe, системата също така обработва съдържанието по начин, който съответства на този в Reader и Acrobat XI и по този начин „осигурява предвидимост и премахва неприятните изненади“.

Fujifilm стана първия доставчик, който предложи решение, базирано на архитектурата Mercury. Новата версия 5.5 на решението на компанията за управление на работен процес XMF е базирано на Mercury. Adobe казаха, че Canon, EFI, Kodak, Screen и Xeikon също ще предложат системи, базирани на новото решение в близките месеци.

„С PDF Print Engine 3 Adobe продължава да демонстрира водещата си позиция в областта на печата – 30 години след излизането на PostScript на пазара и стартирането на революцията в предпечата. По-бързата обработка и по-голямата предвидимост се превръщат директно в по-големи печалби за клиентите на партньорите ни: печатниците по целия свят“, каза Naresh Gupta, старши вицепрезидент на бизнес звеното за печат и издателска дейност на Adobe.

Източник: adobe.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Оператор на кашираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама