ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Adobe представи Acrobat XI

Adobe представи Acrobat XI

Вторник, 2 Октомври 2012 ( прочетена 1844 пъти)


Облачни услуги, по-лесно редактиране на PDF файлове и създаване на форми, интеграция с Microsoft Office и оптимизирана работна среда за таблети са сред основните нововъведения в приложението.


Adobe обявиха, че новата версия предлага възможности за цялостно редактиране на PDF, експорт към PowerPoint, и улеснена работа с някои таблети. Според пресинформацията на Adobe, Acrobat XI предлага следните нови възможности:

acrobat

  • Редакция на PDF-и, редактиране на абзаци, изображения и обекти чрез влачене и пускане с помощта на новите, интуитивни инструменти за редактиране на текст и изображения. Добавени са възможности за подреждане и съчетаване на съдържание и различни документи в един организиран PDF, като при процеса изходните документи остават непроменени.
  • Запазване на PDF документи във формата на PowerPoint, Word или Excel. Новата версия на Acrobat позволява използването на цели PDF файлове или части от тях като Microsoft Office документ или интернет страници без да се налага преписване или форматиране.
  • В Acrobat XI е интегрирано решението за управление на електронни подписи на Adobe EchoSign. Според корпорацията работата с електронни документи се ускорява допълнително от включеното приложение Adobe FormsCentral.
  • Подобрени мобилни възможности – оптимизирана е работата с таблети и смартфони. Новият Adobe Reader, който позволява лесно въвеждане на коментари и забележки, както и попълване, подписване и запазване на форми.
  • Подобрена защита на всички PDF файлове, създадени от Microsoft PowerPoint, Word и Excel, която да попречи на копиране, редактиране или печат без разрешение.Очаква се Acrobat XI и свързаните с него продукти, включително Adobe Reader XI, да излязат на пазара в рамките на 30 дни.

Източник: adobe.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама