ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Adobe разширява сътрудничеството си с Callas Software в новия Acrobat DC

Adobe разширява сътрудничеството си с Callas Software в новия Acrobat DC

Неделя, 24 Май 2015 ( прочетена 1567 пъти)


Преди по-малко от месец Adobe представиха своята нова версия на Acrobat DC, където бе разширено многократно сътрудничеството с Callas Software.

Още по-важно за потребителите е, че чрез добавянето на Acrobat в групата на облачните услуги, то те ще имат достъп до все чести и нови актуализации на софтуерния продукт. Двете компании си сътрудничат от 2003 година.

 

Acrobat DC


Нововъведенията позволяват на потребителите да залагат променливи данни при създаването на профили и проверка на файлове. По този начин се увеличава гъвкавостта и се намаляват броя профили, с които трябва да се работи. Например може да бъде създаден един профил за промяна на размера на изображенията или броя страници в даден файл. По този начин при изпълнението му от потребителя ще се изисква да въведе съответната информация, с която иска да работи.

 

Callas Software adobeНовост е и възможността за добавяне на отстояния за рязане на живо към обекти, поставени твърде близо до края на страницата. Техните размери ще могат да бъдат променяни, чрез увеличаване извън размера на съществуващата страница.

Внедрените нови решения от Callas позволяват по-бързата работа на Acrobat DC с много по-големи файлове. Това е особено полезно при работа с PDF файлове, съдържащи променливи данни, които са с големи обеми, поради големия брой страници в тях. Освен това чрез Adobe DC могат да се правят различни корекции, сред които цялостно отстраняване на различни слоеве или отделни обекти в тях.

Новият Adobe DC предлага и допълнителни възможности при управлението на документи, където потребителите могат да посочват кои файлови формати да бъдат приемани за обработка. По време на проверката софтуерът ще информира за всяко отклонение от тези изисквания.

Източник: www.callassoftware.com
Текста написа: Антон Даскаловprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Щанцьор (Хайделберг цилиндър)
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама