ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Affinity Designer с версия за Windows

Affinity Designer с версия за Windows

Понеделник, 21 Ноември 2016 ( прочетена 1283 пъти)


Affinity Designer e бърз, лесен за работа и прецизен софтуер за векторна графика. Той е подходящ за брандиране, арт проекти, проекти за печат, икони, UI, UX или макети за интернет страници. Affinity Designer вече освен macOS поддържа и Windows.

Affinity Designer с версия за Windows

 

Affinity Designer има среден рейтинг от пет звезди на базата на оценка на над 10 000 потребители от целия свят. Той е в категорията на препоръчаните от Apple приложения от първия ден, оценен е като едно от най-добрите приложения за 2014 и получи престижната Apple Design награда на WWDC през юни 2015 за изключителната си производителност и възможности.Ефекти и настройки, които запазват оригиналния файл

С огромната си библиотека коригиращи слоеве, ефекти и настройки, комбинирани с пълна поддръжка на изрязващи маски и слоеве  Affinity Designer предлага огромни възможности за контрол и работен процес, който не уврежда оригиналния файл.

Гъвкави работни полета и работни процеси

Работните полета предлагат високо ниво на гъвкавост. Можете да добавяте към тях стандартни и потребителски, двуизмерни и изометрични решетки, за да улесните работата си. Приложението позволява работа по няколко дизайна едновременно, история на промените, която можете да съхраните, неограничени възможности за връщане на операции и филтри и корекции, които не променят оригиналното изображение.

Работа с четки

Поддръжка на таблети с разнообразни контроли като натиск, ъгъл на щрихите и други. Обектите, нарисувани с четка се редактират също толкова лесно, колкото стандартните контури. Налице са опции за въртене на работното поле, преливане на цветове, създаване на потребителски четки и зареждане на .abr четки.

Работа с текст

Възможностите включват използване на артистичен текст за заглавия, в текстови карета или всякакви форми или текст, който следва всяка векторна пътека. Приложението позволява прилагане на стилове и лигатури, преглед на всички налични шрифтове и стилове, включени в тях в панели. Има възможност за контрол на лийдинг, кърнинг и всички нужни параметри на текста.

Професионални инструменти за печат

Affinity Designer включва всичко необходимо за създаване на професионални файлове за печат. Това включва Pantone поддръжка, цялостна поддръжка на CMYK, ICC управление на цветовете, запис на PDF/X настройки на овърпринт, поддръжка на допълнителни цветове, задаване на наддаване и обрязване и поставяне на марки.

Експорт на файлове

Приложението има специален режим, който позволява да изберете зони, слоеве или обекти, които да запишете и да контролирате настройките на всеки обект независимо.

Подравняване по решетката на пикселите

С възможност за преглед в реално време за ретина или стандартни екрани, винаги виждате това, което получавате. Не можете да получите перфектен резултат във векторен формат? Просто редактирайте пикселите.  Affinity Designer има пълен набор от инструменти за редакция на растерни изображения.
Цената на вечен лиценз за  Affinity Designer е 39,99 американски долара.

Директен линк за покупка.

Източник: affinity.serif.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама