ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Agfa разширява продуктовата си гама с OEM режеща маса

Agfa разширява продуктовата си гама с OEM режеща маса

Четвъртък, 15 Януари 2015 ( прочетена 1891 пъти)


Agfa Graphics представи първата си широкоформатна режеща маса, Acorta, след сделка с италианския производител Elitron.

 широкоформатна режеща маса, Acorta

 

Acorta добавя възможности за довършителни работи към широкоформатните принтери Anapurna и Jeti, системата за управление на работния процес Asanti и гамата гъвкави медии за солвентни и UV принтери A-Sign. Dominiek Arnout, вицепрезидент на мастиленоструйния бизнес на Agfa Graphics, каза „Разработваме интегриран подход, благодарение на който клиентите ни могат да добавят още една довършителна стъпка в производството си, благодарение на Asanti.“

„Обединяването на обработката на файлове, печата и рязането в един общ работен процес позволяват на производителите да станат по-продуктивни и по-ефективни доставчици с по-висока възвръщаемост на инвестициите в бизнеса си,“ добави Arnout.

Acorta предлага максимална скорост на рязане от 102 метра в минута и солидна стоманена структура, която елиминира вибрациите и огъването на масата. Мултифункционална режеща глава позволява рязане, биговане и фрезоване на материали с дебелина до 50 мм. Масата се предлага в два варианта Acorta HS 3120 и Acorta HS 2016. HS 3120 има 40 индивидуални вакуумни сектора на работната си площ с размери 3,1x2м, а HS 2016 има 20 вакуумни сектора и площ от 2x1,6 м. Други функции включват система за разпознаване с камера, която разпознава отпечатаните изображения, зарежда нужните файлове за рязане и идентифицира позицията по отправните точки, която позволява на оператора да постави листа на което и да е място на работната площ.

Видеопрожекционна система проектира контура за рязане върху отпечатъка за лесна визуална проверка от оператора и намалява брака, породен от изместване на рязането. Acorta може да реже широка гама материали като Forex, Dibond, PVC, пластмаси, фолиа, картон, велпапе и пенокартон.

Източник: Agfa Graphics
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама