ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Agfa разширява продуктовата си гама с OEM режеща маса

Agfa разширява продуктовата си гама с OEM режеща маса

Четвъртък, 15 Януари 2015 ( прочетена 2089 пъти)


Agfa Graphics представи първата си широкоформатна режеща маса, Acorta, след сделка с италианския производител Elitron.

 широкоформатна режеща маса, Acorta

 

Acorta добавя възможности за довършителни работи към широкоформатните принтери Anapurna и Jeti, системата за управление на работния процес Asanti и гамата гъвкави медии за солвентни и UV принтери A-Sign. Dominiek Arnout, вицепрезидент на мастиленоструйния бизнес на Agfa Graphics, каза „Разработваме интегриран подход, благодарение на който клиентите ни могат да добавят още една довършителна стъпка в производството си, благодарение на Asanti.“

„Обединяването на обработката на файлове, печата и рязането в един общ работен процес позволяват на производителите да станат по-продуктивни и по-ефективни доставчици с по-висока възвръщаемост на инвестициите в бизнеса си,“ добави Arnout.

Acorta предлага максимална скорост на рязане от 102 метра в минута и солидна стоманена структура, която елиминира вибрациите и огъването на масата. Мултифункционална режеща глава позволява рязане, биговане и фрезоване на материали с дебелина до 50 мм. Масата се предлага в два варианта Acorta HS 3120 и Acorta HS 2016. HS 3120 има 40 индивидуални вакуумни сектора на работната си площ с размери 3,1x2м, а HS 2016 има 20 вакуумни сектора и площ от 2x1,6 м. Други функции включват система за разпознаване с камера, която разпознава отпечатаните изображения, зарежда нужните файлове за рязане и идентифицира позицията по отправните точки, която позволява на оператора да постави листа на което и да е място на работната площ.

Видеопрожекционна система проектира контура за рязане върху отпечатъка за лесна визуална проверка от оператора и намалява брака, породен от изместване на рязането. Acorta може да реже широка гама материали като Forex, Dibond, PVC, пластмаси, фолиа, картон, велпапе и пенокартон.

Източник: Agfa Graphics
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Технолог офсетов печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ЦИАН ЕООД

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама