ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Agfa Graphics възнамерява да придобие предпечатна дейност на Ipagsa

Agfa Graphics възнамерява да придобие предпечатна дейност на Ipagsa

Вторник, 4 Септември 2018 ( прочетена 1200 пъти)


Agfa Graphics обяви днес, че възнамерява да придобие предпечатна дейност на испанския доставчик на печатни пластини Ipagsa Industrial S.L.

 

Сделката изключва дейностите по производство на печатни пластини в Барселона, Испания. Обемите за печат, които ще бъдат придобити, ще бъдат частично интегрирани в глобалната производствена мрежа на Agfa и частично закупени от трети доставчици.

Очаква се, че през 2019 г. това придобиване ще донесе до 30 милиона евро за топ линията на Agfa Graphic с двуцифрена оперативна печалба.

 "Това придобиване е още една стъпка в нашата стратегия за печеливш растеж. В допълнение към значителното увеличение на предпечатната линия, придобиването ще помогне на Agfa да постигне целта си за опративна печалба от средно 10% през следващите няколко години. Опитният екип на Ipagsa ще продължи да работи под собствената си марка като отделен обект, управляван от неговия настоящ собственик Лоренцо Ферари "-  казва Стефаан Ванхоорен, президент на Agfa Graphics.

 "Ние сме развълнувани да станем част от силен отбор в предлагането на предпечатни решения. С помощта на Ipagsa, Agfa Graphics ще обърне внимание на ценово чувствителните региони и сегменти на глобалния пазар, разграничавайки ги ясно от премиум сегмента, обслужван от организацията Agfa Graphics ", казва Лоренцо Ферари, изпълнителен директор на Ipagsa

 

Източник: Agfa Graphicsprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в дигитална печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама