ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Agfa Graphics предлага изцяло автономна CTP технология с Advantage N-PL

Agfa Graphics предлага изцяло автономна CTP технология с Advantage N-PL

Понеделник, 2 Май 2016 ( прочетена 1033 пъти)


Agfa Graphics добави нов член на семейството си експонатори Advantage N. С помощта на нов модул е възможно последователното експониране на 3100 пластини със скорост до 400 пластини в час.

Advantage N-PL

 

Непрекъснатото производство е възможно благодарение на интегрирания модул за зареждане от палет Advantage N-PL. Този модул поддържа два различни формата пластини – единични и панорамни и позволява и двата вида да са онлайн едновременно. Възможно е зареждането на два купа по 1500 единични форми или един от 1500 панорамни пластини. Върху тях могат да бъдат заредени още 100 пластини.

„Палетният механизъм за зареждане е доста прост. Когато CtP системата е използвала първата си купчина пластини, механизмът автоматично зарежда втората, за да продължи производството”, каза Emiel Sweevers, маркетинг мениджър на вестникарските решения, Agfa Graphics. „Автономията от Advantage N-PL от над 3000 форми значително намалява прекъсванията на производството и предотвратява грешки на ръчното зареждане на пластини, например лошото им подреждане.“

Зареждане под бяла светлина

Модулът за зареждане на палети позволява и зареждане на новите пластини под бяла светлина, без прекъсване на производствения процес. Чрез поставяне на устройство за защита от светлина е възможно зареждане на нови пластини без излагане на тези, с които машината работи в момента на УВ светлина.

„Куповете пластини са защитени от транспортната осигуровка докато бъдат преместени в онлайн позиция в Advantage N-PL. Това, заедно с устройството за защита от светлина, позволява да бъдат зареждани без нужда от жълта светлина,“ обясни Sweevers.

Модулът се предлага за Advantage N-TR HS и Advantage N-TR VHS.

Източник: https://www.agfagraphics.com/
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама