ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Agfa Graphics представи версия 3.1 на Apogee StoreFront и Asanti StoreFront

Agfa Graphics представи версия 3.1 на Apogee StoreFront и Asanti StoreFront

Неделя, 13 Март 2016 ( прочетена 1211 пъти)


Новите версии предлагат няколко нововъведения, като създаване на набори от продукти, поддръжка на намаления и промокодове.

Apogee StoreFront и Asanti StoreFront

 

Създаване на набори продукти
Тази възможно позволява създаване на набори от продукти с различни предназначения. Решението на Agfa е това да става с интерфейс, който стъпка по стъпка води потребителя и му позволява да персонализира всеки от продуктите в комплекта.

„За да бъде web-to-print услугата успешна за доставчика, подаването на поръчка онлайн трябва да е лесно за потребителя,“ каза Andy Grant, глобален ръководител на софтуера, Agfa Graphics. „Това решение е добър пример как софтуерът помага за опростяване на процеса по поръчване за неопитни потребители и помага за превенцията на изоставяне на недовършени поръчки.“

Намаления и промокодове
Apogee StoreFront и Asanti StoreFront 3.1 също включват поддръжка на промокодове, които позволяват на доставчика да даде отстъпка за една или повече поръчки. Това могат да са еднократни празнични промоции или постоянни отстъпки за големи клиенти. Налице и опция за прогресивно намаляващи цени, която позволява намаляване на цените за по-големи продажби.

„Намаленията и промокодовете са жизненоважни за продажби на крайни клиенти и могат да бъдат много ефективни в специално създадени среди за продажба на компании, които да бъдат управлявани от брокери на печат или рекламни агенции,“ коментира Grant.

Анализ на информацията за поръчките
Активността на дългосрочните потребители на решенията, предлагани от Agfa , се следи след въвеждането на услугата за създаване на доклади. Новата версия позволява експорт на информацията в Excel таблица. Това позволява по-лесен анализ на информацията за продажбите и отчитане на тенденции в поведението на потребителите. Това позволява на доставчиците да научат кои продукти са повече и по-малко популярни и как те да бъдат заменени от успешни алтернативи.

Източник: Apogee StoreFront
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама