ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Agfa Graphics представи новите пластини Amigo TS

Agfa Graphics представи новите пластини Amigo TS

Понеделник, 10 Май 2010 ( прочетена 1445 пъти)


Новите пластини Amigo ThermoFuse ще предлагат с 50% по-висока скорост от предишното поколение.

Amigo TS, ще дебютират на щанда на Agfa на IPEX в Бирмингам, от 18-и до 25-и май 2010. Новите Amigo TS предлагат подобрен контраст на изображението и според производителя издържат повече от 200 000 тиражни удара без изпичане. Също така, пластините могат да преминат допълнителна термична обработка, за още по-висока тиражоустойчивост.

Експонирането и проявяването на Amigo TS са съвместими с повечето CTP системи и проявителни машини на пазара. За проявяването на Amigo TS не се използват химикали, което ги прави по-екологично решение от повечето пластини на пазара. Производителността е увеличена, заради премахването на променливите фактори, свързани със състоянието на разтвора за проявяване.

"Amigo TS предлагата на печатниците, които в момента работят със стандартни оластини, по-ефективна, надеждна и екологично съобразна алтернатива, която не изисква допълнителни инвестиции”, каза Marc Op de Beeck, старши вицепрезидент на маркетинга и продажбите в Agfa Graphics. "Agfa разработи технологията ThermoFuse, която стои в основата на най-успешните пластини, които не се нуждаят от химикали в света. Така за производителите е лесно да станат по-ефективни и екологични".

ThermoFuse осигуряват по-постоянни резултати от стандартните пластини, проявявани с химикали и имат голяма устойчивост на химически въздействия. Amigo TS сопълва продуктовата линия от термочувствителни пластини на Agfa Graphics, която включва още:Azura, Azura TS и Energy Elite.

Amigo TS

Източник: agfa.com

Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама