ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Agfa Graphics представя на FESPA 2011 нов 5 метров голямоформатен принтер :Jeti 5048 UV XL

Agfa Graphics представя на FESPA 2011 нов 5 метров голямоформатен принтер :Jeti 5048 UV XL

Сряда, 11 Май 2011 ( прочетена 1665 пъти)


Agfa Graphics ще представи на тазгодишното изложение FESPA в Хамбург най-новото попълнение към супер успешната :Jeti серия голямоформатни дигитални принтери за индустриален печат. :Jeti 5048 UV XL серията ще се предлага в два модела.

Първият модел е предназначен за високоскоростен печат от близо 300м2/ч. върху меш и винил, което го прави най-бързият голямо-форматен UV принтер на пазара. Вторият модел е проектиран за висококачествен печат на XXL размер рекламни пана, POS дисплей и др. И двата модела 5048 UV XL могат да печатат едновременно на до три ролки медии от един тип.

Jeti 5048 UV XL

Новият :Jeti 5048 UV XL е оборудван с 48 бр. индустриални печатащи глави и предлага голям брой режими за печат, осигуряващи перфектен баланс между качество и скорост на печат за почти всички ролни медии на пазара.
При проектирането на принтерите от новата серия е обърнато специално внимание на лесното зареждане и водене на тежките 5 метрови ролни медии по време на печат. Опцията за зареждане на различни по ширина ролки медия от един тип и едновременния им печат оптимизира работния процес в по-натоварените дигитални печатници. Плоча с вакуумни зони се грижи за прецизно водене на тънки медии, а вграден улей в нея отвежда отпадъчното мастило при печат на винилен меш.

Мастилата, с които печатат :Jeti 5048 UV XL са UV фиксируеми с имат отлична адхезия дори и към евтини, не специализирани медии и не съдържат летливи органични съединения.

На изложението Fespa Digital в Хамбург от 24 до 27.05.2011г, посетителите ще могат да видят следните принтери на щанда на Agfa Graphics - :Jeti AquaJet, :Jeti 1224 HDC FTR, :Jeti 3020 Titan, :Jeti 5048 UV XL, :Anapurna M2050 и :Anapurna M1600.

Източник: Адком

print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД

Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама