ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Agfa Graphics представя на FESPA 2011 нов 5 метров голямоформатен принтер :Jeti 5048 UV XL

Agfa Graphics представя на FESPA 2011 нов 5 метров голямоформатен принтер :Jeti 5048 UV XL

Сряда, 11 Май 2011 ( прочетена 1740 пъти)


Agfa Graphics ще представи на тазгодишното изложение FESPA в Хамбург най-новото попълнение към супер успешната :Jeti серия голямоформатни дигитални принтери за индустриален печат. :Jeti 5048 UV XL серията ще се предлага в два модела.

Първият модел е предназначен за високоскоростен печат от близо 300м2/ч. върху меш и винил, което го прави най-бързият голямо-форматен UV принтер на пазара. Вторият модел е проектиран за висококачествен печат на XXL размер рекламни пана, POS дисплей и др. И двата модела 5048 UV XL могат да печатат едновременно на до три ролки медии от един тип.

Jeti 5048 UV XL

Новият :Jeti 5048 UV XL е оборудван с 48 бр. индустриални печатащи глави и предлага голям брой режими за печат, осигуряващи перфектен баланс между качество и скорост на печат за почти всички ролни медии на пазара.
При проектирането на принтерите от новата серия е обърнато специално внимание на лесното зареждане и водене на тежките 5 метрови ролни медии по време на печат. Опцията за зареждане на различни по ширина ролки медия от един тип и едновременния им печат оптимизира работния процес в по-натоварените дигитални печатници. Плоча с вакуумни зони се грижи за прецизно водене на тънки медии, а вграден улей в нея отвежда отпадъчното мастило при печат на винилен меш.

Мастилата, с които печатат :Jeti 5048 UV XL са UV фиксируеми с имат отлична адхезия дори и към евтини, не специализирани медии и не съдържат летливи органични съединения.

На изложението Fespa Digital в Хамбург от 24 до 27.05.2011г, посетителите ще могат да видят следните принтери на щанда на Agfa Graphics - :Jeti AquaJet, :Jeti 1224 HDC FTR, :Jeti 3020 Titan, :Jeti 5048 UV XL, :Anapurna M2050 и :Anapurna M1600.

Източник: Адком

print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама