ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet AutoPrice автоматизира създаването на каталози

AutoPrice автоматизира създаването на каталози

Сряда, 4 Февруари 2009 ( прочетена 1766 пъти)


Meadows Publishing Solutions издадоха AutoPrice – модул, който автоматизира въвеждането на сложна информация и спестява време и пари.Meadows Publishing Solutions (MPS) обяви издаването на плъгина AutoPrice за потребителите на  InDesign CS4 на Macintosh и PC.
AutoPrice е мощен и лесен за употреба инструмент за свързване на текст и графични елементи в какъвто и да е тип база данни в документи в Adobe InDesign или QuarkXPress. AutoPrice е доказал качествата си с повече от 14 години употреба от много от най-големите издатели на каталози и финансови справочници от целия свят.

AutoPrice е създаден за да автоматизира процеса на поставяне, обновяване и промяна на цените в каталози, рекламни листовки и други издания. Плъгинът е подходящ и за обновяване на таблици с различно съдържание, списъци с телефонни номера и всякаква друга информация, която може да бъде въведена в база данни.

AutoPrice извлича и обновява цените (или другите данни) чрез полета в документите за InDesign (или QuarkXPress), които са свързани със записи в базата. Полетата могат да бъдат поставени навсякъде в документа, дори в рамките на текст и могат да бъдат настройвани с пълните възможности на софтуера за страниране.

Плъгинът дава възмножност за създаване на по-гъвкави и лесни за актуализиране каталози, справочници и други изделия. С негова помощ потребителите могат да обновяват, форматират и променят многобройни версии на документа с минимално усилие и за кратко време. С една команда може да се обнови цяла публикация до обновената база данни.

AutoPrice е наличен за InDesign CS4, QuarkXPress 7, както и за по-старите версии.

Източник: www.meadowsps.com


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална печатна машина на...
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама