ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet AutoPrice автоматизира създаването на каталози

AutoPrice автоматизира създаването на каталози

Сряда, 4 Февруари 2009 ( прочетена 1856 пъти)


Meadows Publishing Solutions издадоха AutoPrice – модул, който автоматизира въвеждането на сложна информация и спестява време и пари.Meadows Publishing Solutions (MPS) обяви издаването на плъгина AutoPrice за потребителите на  InDesign CS4 на Macintosh и PC.
AutoPrice е мощен и лесен за употреба инструмент за свързване на текст и графични елементи в какъвто и да е тип база данни в документи в Adobe InDesign или QuarkXPress. AutoPrice е доказал качествата си с повече от 14 години употреба от много от най-големите издатели на каталози и финансови справочници от целия свят.

AutoPrice е създаден за да автоматизира процеса на поставяне, обновяване и промяна на цените в каталози, рекламни листовки и други издания. Плъгинът е подходящ и за обновяване на таблици с различно съдържание, списъци с телефонни номера и всякаква друга информация, която може да бъде въведена в база данни.

AutoPrice извлича и обновява цените (или другите данни) чрез полета в документите за InDesign (или QuarkXPress), които са свързани със записи в базата. Полетата могат да бъдат поставени навсякъде в документа, дори в рамките на текст и могат да бъдат настройвани с пълните възможности на софтуера за страниране.

Плъгинът дава възмножност за създаване на по-гъвкави и лесни за актуализиране каталози, справочници и други изделия. С негова помощ потребителите могат да обновяват, форматират и променят многобройни версии на документа с минимално усилие и за кратко време. С една команда може да се обнови цяла публикация до обновената база данни.

AutoPrice е наличен за InDesign CS4, QuarkXPress 7, както и за по-старите версии.

Източник: www.meadowsps.com


print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сътрудник продажби с административни фун...
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар на ролна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Щанцьор (Хайделберг цилиндър)
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама