ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Avery Dennison пусна нов визуализатор за брандиране на автомобили

Avery Dennison пусна нов визуализатор за брандиране на автомобили

Четвъртък, 19 Септември 2019 ( прочетена 453 пъти)


Avery Dennison пусна онлайн визуализатор, който показва как определен цвят фолио би изглеждал върху представителна извадка от превозни средства. Приложението няма как да помогне при брандиране с графики текст или лога. Причината за създаването му е, че днес вместо да се пребоядисват колите се облепват с фолио.

Car Wrap Visualizer предлага 3D визуализация на транспортното средство, като клиентът може да използва един вид фолио за целия автомобил или различни за отделните части (покрив, преден капак, огледала). Самото приложение е било разработено за конкретно събитие (SEMA 2018), но с оглед на положителната обратна връзка от посетителите то се предлага за безплатно ползване от всички. Чрез него се променя подходът клиентите да се налага да избират от малък картел с цветове, които не могат да си представят върху автомобила.

 

 Car Wrap Visualizer


Към настоящия момент потребителите могат да избират между 10 автомобила и 120 фолиа от портфолиото на Avery Dennison. Целта на създателите е била да бъдат представени всички съвременни типове каросерии, като в бъдеще се планира добавянето на още модели. От  Avery Dennison не изключват възможността в бъдеще да позволят качване на снимка на специфичен автомобил, върху който да може да се прави визуализация. Към момента обаче работата на екипа е съсредоточена върху точното представяне на цветовете.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: graphics.averydennison.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама