ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

B&W Artisan Pro X

Вторник, 4 Юни 2019 ( прочетена 373 пъти)


B&W Artisan Pro X е интуитивен панел за Photoshop, който позволява професионална обработка на черно-бели снимки без да изисква задълбочено познаване на приложението.

B&W Artisan Pro X

 

Панелът предлага прилагане на усъвършенствани корекции, разработени от фотографа и специалист по ретуш Joel Tjintjelaar. Техниките се прилагат само с едно натискане на бутон, като някои от тях изпълняват повече от 100 действия във Photoshop. Потребителя запазва пълен контрол върху крайния резултат, защото действията на панела нямат „художествен ефект“, а се грижат само за техническата част на обработката.В новата версия на продукта, X, Joel Tjintjelaar, заяви, че е успял да автоматизира целия работен процес, който досега е прилагал ръчно. Ръчният начин на работа е разработен от Joel през 2010 с цел постигане на пълен контрол на снимката, създаване на атмосфера и дълбочина. Този процес е използван от хиляди фотографи, които създават черно-бели снимки. С новата версия всеки може да създава с лекота черно-бели снимки в стила на Joel, с малко практика с панела.

Създаване на дълбочина и специални ефекти
Лесно създаване на дълбочина и подчертаване на сгради, небето и всякакви други обекти с помощта на вградени динамични преливки. Възможност за добавяне на отражения или облаци към снимките чрез Special FX менюто. То предлага 200 нови вградени функции и много възможности за настройка.

Функции за локална настройка
24 предварително зададени настройки, които предлагат прецизно и бързо локално изсветляване/потъмняване с помощта на автоматизирано сливане с останалата част от изображението. Те се използват с лекота с бързи селекции с инструмента ласо. След това е достатъчно да натиснете бутоните за изсветляване/потъмняване, за да постигнете деликатни и незабележими корекции.

Микро зонални настройки
154 предварително зададени настройки позволяват локални корекции на контраста и текстурата. Те въздействат на тоновете в зоната, която целите, с помощта на 16-битови потребителски асиметрични маски и динамично сливане с околните обекти.

Настройки за създаване на черно-бели снимки
10 настройки за преобразуване на снимките в черно-бели, които задействат повече от 200 стъпки във Photoshop, за да постигнат търсения ефект. Панелът предлага и четири настройки, базирани на произволен генератор, които при всяко активиране генерират снимка с различен изглед и усещане.

22 бутона за тониране
22 бутона за тониране в един или повече тона, базирани на изключително деликатния метод на Joel. Те са съчетани с две нови настройки, базирани на произволен генератор за постигане на различен изглед при всяко активиране.

Маски, базирани на осветеност и микрозонални маски
35 маски, базирани на осветеност и 31 зонални маски предлагат много по-прецизна работа от стандартните зонални маски.

Цената на B&W Artisan Pro X е 41,5 евро.

Източник: bwvision.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама