ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Barcode Producer 6.0 улеснява създаването на баркодове

Barcode Producer 6.0 улеснява създаването на баркодове

Сряда, 1 Септември 2010 ( прочетена 3987 пъти)


Шестата версия на приложението за генериране на баркодове добавя нови функции, поддръжка на най-новите индустриални стандарти и интеграция с Adobe InDesign.

Новата версия на продукта на Apparent е приложима в процеса на създаването на търговски опаковки, купони, стикери и много други продукти. Barcode Producer 6.0 прави работата с баркодове учудващо лесна, като запълва пролуката между сложните стандарти за създаването им и дизайнерите, които просто искат да получат кода който им трябва, бързо”, каза Paul Scandariato, вицепрезидент по маркетинга на Apparent.

Barcode Producer включва интерактивна енциклопедия на баркодовете, която позволява на потребителите лесно да изберат типа код, от който се нуждаят. Наред с това има възможност за преглед на резултата в реално време, опции за настройка на размера, според зададени от потребителя параметри. Програмата има и усъвършенствани инструменти за добавяне на рамки, цветове, текст и други елементи. Готовите проекти могат да се изпратят директно в Adobe Illustrator, Photoshop, или InDesign или да бъдат запазени като EPS, TIFF или PDF.

Сред поддържаните кодировки са
UPC, EAN, ITF-14, Bookland EAN / ISBN, GS1 DataBar, и много други. Цената на Barcode Producer 6.0 е 199 американски долара. Приложението работи под Mac OS X 10.4 или по-нова, има и версия за Windows. Можете да свалите пробна версия от сайта на производителя - itsapparent.com.

Barcode Producer 6.0

Източник: www.itsapparent.com
Текста написа: Мартин Новев
print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама