ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet BasysPrint с награда за дизайн

BasysPrint с награда за дизайн

Сряда, 14 Януари 2009 ( прочетена 1467 пъти)


Престижна оценка на дизайна на CtP системите BasysPrint, предназначени за конвенционални офсетови пластини (CtСP Computer-to-Conventional-Plates).

BasysPrint е подразделение на Punch Graphix. Агенцията им за дизайн и консултинг Achilles Associates ('Achilles') с гордост обявяви, че Achilles в условия на голяма конкуренция спечели наградата за най-добър дизайн на продукт за 2009. Achilles спечели този приз в категория "промишлени/технологични отрасли" за разработката на корпуса за CtP cистеми BasysPrint, предназначени за конвенционални офсетови пластини UV-Setter серия 400 и 800(за пръв път  представени на Друпа през 2008 година).

Около 1025 участника от 39 страни се бориха за един от най-престижните в света призове в областта на дизайна. Международното жури оцени повече от 2808 дизайнерски разработки в 16 категории по качество на дизайна, професионализъм, избор на материал и иновация. Журито взе под внимание възможното въздействие на околната среда, функционалност, ергономичност, безопасност, общ характер на дизайна.

За Achilles и Punch Graphix това не е първия приз. От 2005 година насам Achilles всяка година получава награда. Първата получена награда за дизайн е за  Xeikon 5000.

Компанията BasysPrint разработва системи за цифрово експониране на конвенционални УВ пластини, които се използват в офсетови печат. За разработката на новите серий 400 и 800 UV-Setter basisPrint се обърна към компанията Achillesy.

Наградите от съревнованието ще бъдат връчени по време на офциалната церемония през март по време  на изложението ICT CEBIT в Хановер, Германия.

Източник: news.pechatnick.com


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговски асистент в Дирекция „Търговия...
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД

Служител довършителни процеси
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина, прав нож
гр. София
фирма Алианс Принт ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама