ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Bobst и Radex създадоха новата компания Mouvent

Bobst и Radex създадоха новата компания Mouvent

Неделя, 9 Юли 2017 ( прочетена 914 пъти)


Един от най-големите доставчици на оборудване и услуги в опъковачната и етикетна промишленост Bobst и стартъп компанията в областта на мастиленоструйния печат Radex обявиха създаването на нова джойнт венчър компания.

Mouvent със своите 80 настоящи служители ще се фокусира върху оформянето на бъдещето в дигиталния печат, като освен машини те ще разработват и тестват собствени софтуерни решения за управление, мастила и покрития за различни сусбтрати.

На Labelexpo 2017, което ще се проведе между 25 и 28 септември в Брюксел, компанията ще представи две 7-цветни UV-inkjet машини за печат на етикети LB701-UV и LB702-UV, съответно с ширина 1.7 и 3.4 метра и скорост на печат от 100 метра в минута. Те са подходящи за печат върху хартия, стикер и други гъвкави субстрати при резолюция от 1200 dpi.

 

две 7-цветни UV-inkjet машини за печат на етикетиВ продажба вече е и 8-цветната машина за печат върху текстил Mouvent TX801. Тя е с работна ширина 1.8 метра, скорост на печат 100 метра в минута и резолюция 1200 dpi (оптически 2000 dpi). До края на годината се очаква още един модел с работна ширина от 3.4 метра.

 

машина за печат върху текстил Mouvent TX801Машините на Mouvent се характеризират с компактни размери, добра проиводителност, лесна настройка и ниска цена. Това се постига посредством използването на изцяло нов подход за производство, наречен Mouvent Cluster – технология за интелигентен дигитален печат, разработен от Radex. Компанията залага на базов клъстер, подреден в модулна и мащабируема матрица, позволяваща използвенето при различни приложения и различни ширини за печат. Това дава допълнителни възможност за развитие на машините на компанията в бъдеще.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.bobst.com print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Търговец в областта на дигиталния печат
гр. София
фирма ДотБрейн

работа за предпечатар на цял работен де...
гр. София
фирма Фармуниверс Плюс ООД

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама