ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Brausse с три нови машини за производство на картонени опаковки

Brausse с три нови машини за производство на картонени опаковки

Сряда, 14 Юни 2017 ( прочетена 1865 пъти)


Компанията представи оборудването по време на изложението China Print 2017

 

Китайската компания Brausse (част от индустриалната група Shanghai Eternal Machinery, която от 2015 година е собственост на Bobst) представи на изложението China Print 2017 пълна гама от довършително оборудване, необходимо за производство на картонени опаковки. На съвместния щанд с Bobst бяха демонстрирани машина за топъл печат, щанцоване и лепене.

 

Посетителите на щанда се запознаха с хибридната преса за топъл печат и щанцоване - Brausse 1050. Тя може да работи с формати от 360/400 до 750/1050 мм и медии с тегло от 80 до 600 гр/м2. Максималният капацитет на натоварване е 7500 листа в час, а натискът на рязане – 300 тона. Стандартно машината е оборудвана с две позиции за подаване на фолиото, но може да бъде допълнително разширена с още една.

 

 

 

Моделът от по-висок клас Brausse 1060 е с почти сходни производствени параметри, като отличаващото се е в това, че позволява работи с медии, имащи тегло до 1000 гр/м2. Пресата е с по-висока степен на автоматизация в сравнение с модела 1050, като част от механизмите са взаимствани от Bobst.

Третият представен модел, предназначен за изработки на кутии и папки, е Brausse ТА 900. Решението работи с медии с тегло до 800 гр/м2 и размер от 60/126мм (с опция за 60/76 мм) до 800/900 мм. Скоростта на залепване е до 320 метра на минута, като предоставя възможност за залепване в шест точки. Внедрени са и редица технически подобрения, с цел опростяване и ускоряване на преминаването през поточната линия.

 

 

 

 

Източник: http://www.brausse-europe.comprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама