ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet C16: иновативна ролна преса от KBA

C16: иновативна ролна преса от KBA

Вторник, 27 Април 2010 ( прочетена 1618 пъти)


C16 осигурява висока производителност, бързо превключване между поръчките, намалени загуби на материали, увеличена гъвкавост на производството.

Машината изисква по-малко намален обслужващ персонал, консумира по малко енергия и раходите по поддръжката й са намалени. KBA C16 ще се предлага в два варианта с различна производителност – 55 000 копия в час или 65 000 отпечатъка в час. Според производителя C16 предлага най-бързата смяна на пластини в класа си – по-малко от 60 секунди, независимо от броя пластини.

C16 включва автоматична система за сгъване P3 с производителност до 65 000 листа в час. P3 се предлага в различни конфигурации, които поддържат повече от 30 различни типа сгъване в различни формати.

Машината осигурява бърза смяна на поръчките благодарение на оптимизираният софтуер на KBA Easytronic. С неговата помощ се намалява броят отпечатъци, нужен за настройване пресата. Програмата позволява автоматична предварителна настройка, управление на поръчките и възможност за JDF интеграция чрез KBA Logotronic Professional.

Непечатаемото поле на машината е по-малко от 6 милиметра, което пести хартия. Машината се предлага с автоматично или полуавтоматично зареждане на пластините и осигурява бърза настройка на баланса на водата и мастилото и стабилни цветове при печат на дълги тиражи.

KBA C16

Източник: www.kba.com
Текста написа: Мартин Новев


print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на тясноформатна дигитална печа...
гр. София
фирма ДотБрейн

Мениджър Ключови клиенти
гр. София
фирма GPTS Ltd

Оператор на лакираща машина
гр. София
фирма Алфа Пласт Груп ООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама