ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet CMC представи CartonPack система за кутии по заявка

CMC представи CartonPack система за кутии по заявка

Четвъртък, 29 Юни 2017 ( прочетена 1183 пъти)


CMC представиха система за производство на кутии по заявка и опаковане, предназначена за доставка на стоки от електронна търговия.

CartonPack система за кутии по заявка

 

CartonPack, който вече е на пазара, пакетира един или няколко артикула с различни форми и размери в една кутия с „идеален размер,“ произведена специално за конкретната поръчка. В основата на системата е VaryTote, транспортна система, проектирана и патентована от CMC, която включва два вътрешни регулируеми водача, които целят да съберат продукти в минимален възможен обем.

VaryTote използва на конвейер, който движи секции, пълни с различни продукти, към секцията за опаковане на машината. След това те се връщат, за да бъдат заредени отново. 3D скенер отчита трите измерения на поръчката, определени от водачите. Кутиите се произвеждат на база на тези параметри, след което автоматично се пълнят и им се поставят етикети за доставка.

Максималните размери кутия, която може да бъде направена чрез CartonPack са 800x500x350mm, а минималният размер е 250x150x60mm. Системата може да произвежда до 700 кутии в час, като всяка от тях може да е с различна форма и размер.

Други предимства на системата включват възможности за автоматизация, икономия на труд и увеличена производителност на опаковането. Системата премахва и потребността от поддържане на наличност от предварително направени кутии. Освен това, патентованата Packvertizing технология позволява на потребителите да персонализират всяка кутия, да я брандират и да добавят персонализирано маркетингово послание, отпечатано пълноцветно.

Машината, която вече е продадена на две европейски компании за електронна търговия, беше показана на събитие с отворени врати в Италия през миналия месец.

Източник: cmcmachinery.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на дигитални печатни машини
гр. София
фирма ДотБрейн

Експерт връзка с клиенти за фронт офис
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама