ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet CMYK и спот цветове за TrafficJet 1638 принтера за печат на пътни знаци и табели

CMYK и спот цветове за TrafficJet 1638 принтера за печат на пътни знаци и табели

Сряда, 16 Декември 2015 ( прочетена 1929 пъти)


Avery Dennison предлага вече и CMYK мастила за дигиталния широкоформатен принтер TrafficJet 1638 и предоставя на потребителите още по-богата функционалност и по-голяма гъвкавост за производството на постоянни и временни пътни знаци и табели.

Широкоформатният принтер за печат на пътни знаци TrafficJet 1638 вече може да печата CMYK и спот цветове едновременно. Това подобрение ще позволи добавянето на персонализирани графики и лога към пътните знаци и възможността за създаване на търговски знаци върху светлоотразителни и pvc фолиа.

trafficjet_1638_60ig

“Непрестанното усъвършенстване е ключът за оставане на гребена на вълната. Добавянето на CMYK функционалност към TrafficJet 1638 го прави изключително прецизно и рентабилно решение за печат на пътни знаци и табели,” казва John Peck, глобален продуктов мениджър в Avery Dennison. “Развълнувани сме от продължаващата еволюция в нашата индустрия, която се разраства съвместно с дигиталния печат и сме горди да сме начело на нововъведенията и подобренията.”

signmaking
Новите специализирани Mutoh Eco Ultra CMYK мастила осигуряват голяма издръжливост на отпечатъците. Спот мастилата за TrafficJet са с устойчивост на външни условия и светлоотразителност до 3 години без предпазен филм и до 12 години, когато са защитени с предпазен ламинат. Avery Dennison си партнират със SAi софтуерната компания, които са разработчик на RIP софтуера Mutoh Edition FlexiPrint DX за управление на TrafficJet 1638 принтера.

TrafficJet е надежден, достъпен и качествен дигитален мастиленоструен широкоформатен принтер за печат на светлоотразителни пътни знаци и указателни табели. Avery Dennison предлага цялостно решение, което е висококачествено, ценово ефективно и надеждно. То е пакет от широкоформатен дигитален мастиленоструен принтер, мастила и светлоотразителни филми за производство на постоянни и временни пътни знаци и табели.

trafficjet_print_system

Информация за Avery Dennison
Avery Dennison (NYSE:AVY) е световен лидер в решенията за опаковки и етикети. Продуктите на компанията са неизменна част от всеки по-голям пазар и промишленост. С представителства в над 50 страни и повече от 25 000 служители по целия свят, Avery Dennison обслужва клиенти с идеи и иновации, които работят за световно известни марки. Компанията е базирана в Glendale, California е отчела продажби от $6.3 милиарда през 2014.

Повече информация може да прочетете тукБрошура за TrafficJet широкоформатния принтер за печат на пътни знаци и табели

Източник: adcom.bgprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на тясноформатна дигитална печа...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД

Търговец на машини за дигитален печат
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама