ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Caldera и Enfocus си партнират в полето на автоматизацията

Caldera и Enfocus си партнират в полето на автоматизацията

Понеделник, 25 Май 2015 ( прочетена 1181 пъти)


Caldera и Enfocus обявиха стратегическо партньорство на Fespa 2015. Целта му е двете софтуерни компании да съчетаят продуктите си, съответно, Nexio и Switch, за да предложат по-добра автоматизация и контрол на поръчките в широкоформатния печат.

Caldera и Enfocus

 

Общата разработка включва нови протоколи, които свързват Enfocus Switch и Caldea Nexio и позволяват двустранен трансфер на информацията с помощта на две нови решения - Nexio Submit и Nexio Collect. По този начин доставчиците на печатни услуги могат да оптимизират работния си процес, като създават и управляват файлове и информация с помощта на двупосочна JDF и JMF комуникация.

„Обратната връзка от потребители на Caldera ни показа, че автоматизацията на работния процес отива все по-напред в списъка с приоритетите им и интеграцията с компоненти като Enfocus Switch е сред важните им изисквания,“ каза Patrick Zimmerman, директор на интеграцията на решенията в Caldera. „Това е отлична възможност за нови и съществуващи клиенти да се възползват от предимствата на обединена работна среда от два от водещите доставчици на софтуер в графичната индустрия.“

„В Enfocus положихме много усилия в последните години, за да разширим опита си в автоматизацията на дигиталния печат и в областта на широкоформатния печат,“ каза Bjorn Willems, директор на продуктовия мениджмънт на Enfocus. „Визията на Caldera за този пазар води потребителите към същата цел и вече сме щастливи от резултатите от двупосочната JDF комуникация."

Източник: outputmagazine.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна цялоформатн...
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар офсетов печат на листов...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама