ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Caldera и Enfocus си партнират в полето на автоматизацията

Caldera и Enfocus си партнират в полето на автоматизацията

Понеделник, 25 Май 2015 ( прочетена 1432 пъти)


Caldera и Enfocus обявиха стратегическо партньорство на Fespa 2015. Целта му е двете софтуерни компании да съчетаят продуктите си, съответно, Nexio и Switch, за да предложат по-добра автоматизация и контрол на поръчките в широкоформатния печат.

Caldera и Enfocus

 

Общата разработка включва нови протоколи, които свързват Enfocus Switch и Caldea Nexio и позволяват двустранен трансфер на информацията с помощта на две нови решения - Nexio Submit и Nexio Collect. По този начин доставчиците на печатни услуги могат да оптимизират работния си процес, като създават и управляват файлове и информация с помощта на двупосочна JDF и JMF комуникация.

„Обратната връзка от потребители на Caldera ни показа, че автоматизацията на работния процес отива все по-напред в списъка с приоритетите им и интеграцията с компоненти като Enfocus Switch е сред важните им изисквания,“ каза Patrick Zimmerman, директор на интеграцията на решенията в Caldera. „Това е отлична възможност за нови и съществуващи клиенти да се възползват от предимствата на обединена работна среда от два от водещите доставчици на софтуер в графичната индустрия.“

„В Enfocus положихме много усилия в последните години, за да разширим опита си в автоматизацията на дигиталния печат и в областта на широкоформатния печат,“ каза Bjorn Willems, директор на продуктовия мениджмънт на Enfocus. „Визията на Caldera за този пазар води потребителите към същата цел и вече сме щастливи от резултатите от двупосочната JDF комуникация."

Източник: outputmagazine.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на ролна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Сътрудник продажби с административни фун...
гр. София
фирма ДотБрейн

Общ работиник - пакетаж
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама