ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Canon купува Kite.ly, за да разшири възможностите си за мобилен печат

Canon купува Kite.ly, за да разшири възможностите си за мобилен печат

Сряда, 5 Април 2017 ( прочетена 907 пъти)


Canon Europe, придоби Kite.ly, мобилна платформа за електронна търговия, базирана в Лондон, специализирана в персонализирания печат.

Kite.ly

 

Kite.ly добавя нови възможности към цифровото портфолио на Canon и позволява на компанията да покаже печатна екосистема с безпрецедентен обхват. Това е отражение на амбицията на Canon да направи печата възможен от всяко устройство.

Alberto Spinelli, директор на дигиталните услуги на Canon Europe, казва: „Включването на Kite.ly в групата на Canon е последния ни ход към разширяване на дигиталните услуги, предлагани от Canon чрез правене на мобилните услуги общодостъпни. Има бързо засилваща се тенденция към пазаруване на персонализирани продукти по лесен начин, през мобилни устройства. Комбинацията от висококачествения печат на Canon и лесните за употреба решения на Kite.ly ще създадат безпрецедентно портфолио от печатни продукти, достъпна за клиентите по целия свят през съществуващи и нови приложения за снимки.”

Нова ера в печата
Charlie Carpenter, изпълнителен директор и съосновател на Kite.ly: „Днес е велик ден за екипа на Kite.ly, което отразява неуморната ни амбиция да осигурим глобално мобилно решение за персонализиран печат. Въодушевени сме да съчетаем нашата иновативна технологична платформа с портфолиото дигитални услуги на Canon, за да въведем заедно печата в нова ера. Вдъхновени сме, че Canon споделя визията ни да се превърне в бутонът за печат на интернет, вграден във всяко приложение или сайт. Kite.ly поддържа хиляди приложения по целия свят и заедно с Canon ще можем да подобрим услугите си, да им помогнем да генерират приходи и да създадат връзка с клиентите си по много по-съдържателен начин.“

Цялостна екосистема за персонализиран печат
Kite.ly се присъединява към групата компании и марки на Canon, които предлагат цифрови услуго, сред които са Lifecake и irista. Това ще помогне на компанията да създаде цялостна печатна екосистема за потребителите – заснемането, повторното преживяване, споделянето и печата чрез лесни за употреба мобилни приложения и сайтове. Придобиването ще позволи и на корпоративните клиенти на Canon да се възползват от нови бизнес възможности, докато търговците ще могат да предложат цялостно онлайн решение за печат на клиентите си, както онлайн, така и в магазините си. Доставчиците на печатни услуги ще могат с лекота да включат Canon-Kite.ly в съществуващата си инфраструктура и да получат нови източници на приходи.

Източник: пресинформация на Canon
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Офсетов печатар на двуцветна машина
гр. София
фирма ДотБрейн

Офсетов печатар (редовна смяна)
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама