ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Canon показа мастиленоструйна преса, съвместима с хартии за офсетов печат

Canon показа мастиленоструйна преса, съвместима с хартии за офсетов печат

Сряда, 21 Май 2014 ( прочетена 1324 пъти)


Océ ImageStream 3500 е нова пълноцветна мастиленоструйна преса с ширина на печат 762 mm, която може да печата на стандартни хромови хартии за офсетов печат без никаква нужда от предварителна обработка.

Océ ImageStream 3500

 

Océ ImageStream 3500 има конфигурация с два модула за двустранен печат 4+4, може да печата със скорост до 160 метра в минута и разделителна способност 1200x600dpi на стандартни хромови хартии (а не на специални хартии за мастиленоструен печат.) Това позволява на доставчиците на печатни услуги да произвеждат изделия с еднакво високо качество чрез цифрови и офсетови технологии без да им се налага да използват два различни типа хартии.

Досега висококачествения мастиленоструен печат разчиташе на предварително обработена хартия или специални добавки като свързващи агенти или праймъри за постигане на оптимално качество. С Océ ImageStream 3500 печатниците могат да поддържат само един тип хартия, което им дава свобода на избор между технологиите спрямо изискванията на всяка поръчка (дължина на тиража, срок, машинно време).

Според Canon Océ ImageStream 3500 печата с изключителното качество, което се изисква за продукти като книги, брошури, списания и персонализирани каталози. Новите пигментни мастила на машината осигуряват по-рязко очертаване на контурите, по-малко нарастване на точката и увеличена оптична плътност. Това води до по-висок контраст и по-ярки цветове. Освен това цветовата гама, която се постига с пигментните мастила на Océ ImageStream 3500 върху евтина стандартна хартия е по-широка от тази на багрилните мастила.

Източник: globalprintmonitor.info
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама