ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Canon представи две нови базови широкоформатни принтера

Canon представи две нови базови широкоформатни принтера

Сряда, 5 Февруари 2014 ( прочетена 1487 пъти)


Canon добави към продуктовата си линия широкоформатни принтери imagePrograf два нови базови модела, предназначени за печат за вътрешни нужди, както и за комерсиално производство.

imagePrograf iPF6400SE

И двете нови машини са шестцветни. Първата, imagePrograf iPF6400SE, има ширина на печат 609,6 мм, а втората, imagePrograf iPF8400S, печата с ширина 1 117 мм. Тези принтери са предназначени най-вече за вътрешна употреба в корпорации и търговски обекти, но според Canon те са подходящи и за доставчици на печатни услуги, които правят първите си стъпки в широкоформатния печат. Двата нови принтера са позиционирани между  петцветните CAD модели 8 и 12-цветните фото и производствени машини от портфолиото на Canon. Новите машини използват шестцветните пигментни мастила на производителя (CMYK, матово черно и червено).

„Някои хора вече използват петцветни устройства като мултифункционални принтери и те са подходящи за широка гама приложения от CAD до плакати и рекламни материали, но добавянето на червеното мастило е особено полезно за производство за материали за точки на продажба, когато се налага възпроизвеждане на дизайни, които привличат погледа (в червено и оранжево)“, каза Richard Turner, маркетинг директор на широкоформатните решения на Canon за  Великобритания.

Според Canon новите мастила осигуряват по-ниска консумация на мастило, съчетана със съвместимост с голям брой медии и удължен живот и издръжливост на отпечатъка. Двете машини се предлагат и с опция за по-голям резервоар за печат без прекъсвания и възможност за зареждане с мастило без спиране на печата.

Източник: canon-europe.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама