ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Canon представи Océ Colorado 1650

Canon представи Océ Colorado 1650

Четвъртък, 23 Май 2019 ( прочетена 615 пъти)






Océ Colorado 1650 е широкоформатен принтер за печат от рола на рола, подходящ за широка гама приложения с възможности за контрол на крайния ефект, благодарение на новата версия на UV Gel мастилата и контрола върху сушенето им.

Océ Colorado 1650

 

Новата машина, 1650 разширява възможностите на представения преди две години модел 1640. 1650 е подходящ за самозалепващи винили, тапети, канава, рекламни материали и графики, които изискват високи нива на гъвкавост за монтаж и поставяне в рамка.

Тази машина работи с нова версия на Canon UVgel, разработена за по-голяма гъвкавост чрез увеличаване на еластичността на всяка фиксирана капка мастило. Машината използва и Océ FLXfinish технология, променлива технология за LED сушене, което позволява на потребителите да избират между матов и гланцов ефект и да постигат различни ефекти без да сменят мастилата или материала за печат. Това позволява гланцов ефект на матови материали и обратното и позволява на производителя да подбере по-евтината медия за печат.

„На базата на позитивните отзиви от клиентите и партньорите ни, насочихме усилията си в последните две години към това да предложим на пазара втори принтер,“ обясни Michele Tuscano, вицепрезидент на широкоформатните решения, Canon EMEA, „1650 използва максимално популярните производствени предимства на УВ гел технологията, като увеличава възможните материали за печат и приложения като самозалепващ винил, който набира популярност.“


След представянето на модела, Canon са продали над 800 принтера 1640 в световен мащаб, 500 от които в Европа, Азия и Близкия Изток. Над 25 от клиентите използват повече от едно устройство.

Източник: пресинформация на Canon
Текста написа: Мартин Новев



print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама