ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Canon с „Титанична“ премиера на Océ Vario Print 6000 TITAN

Canon с „Титанична“ премиера на Océ Vario Print 6000 TITAN

Понеделник, 25 Септември 2017 ( прочетена 1191 пъти)


Най-бързата и производителна листова дигитална печатна система в света

 

На ексклузивно събитие, организирано от Canon в завода на премиум производителя на автомобили Porsche в гр. Лайпциг, бе представен новият флагман на марката в чернобелия листов сегмент.

На събитието бяха поканени ключови клиенти и партньори на Canon. Централна и Източна Европа бе представена от водещите компании за дигитален печат Дайрект Сървисис – България и Метрополис – Румъния, както и от дистрибутoрите Саванто – България и Евроком – Румъния.

 


Позната на пазара като технологичен стандарт, серията Océ Vario Print 6000 неслучайно бе сравнена директно с водещ и утвърден стандарт в автомобилостроенето като Porsche - две “Premium” марки, към които всички клиенти се стремят.

 

 

За разлика от премиум автомобил обаче, доставящ предимно престиж и удоволствие и рядко възвръщащ направената инвестиция, Océ Vario Print 6000 TITAN предоставя на своите притежатели изключителни възможности за успешен бизнес и уникални конкурентни предимства.

 


Базиран на върховата технология за едновременен двустранен печат Оcé Gemini Instant Duplex, която е утвърдена и в България, Océ Vario Print 6000 няма аналог на пазара при печата върху най-широката гама от медии. Oбемните и обикновените офсетови хартии не само минават през системата, а се използват от производителите на книги като основни хартии при печат. Перфектната регистрация лице/гръб, най-ниската температура на изпичане на тонера и минималната деформация на хартията помагат на печатарите да се утвърдят като производители на най-качествените книги в малки тиражи и чернобели печатни продукти на пазара.

 

Изключителната здравина и надеждност на оборудването и уникалната производителност – над 90% „Uptime”, гарантират сигурност и спокойствие за собствениците на Océ Vario Print 6000 и техните клиенти.

Новото поколение Océ Vario Print 6000 TITAN се отличава от предшествениците си по следните показатели:

 Увеличени скорости на печат за четирите модела:

  • Océ VarioPrint Titan 6330  - 328 А4 имиджа/мин.
  • Océ VarioPrint Titan 6270  - 272 А4 имиджа/мин.
  • Océ VarioPrint Titan 6220  - 221 А4 имиджа/мин. 
  • Océ VarioPrint Titan 6180  - 182 А4 имиджа/мин.

 

  • Гъвкав входящ модул за медии, позволяващ употребата едновременно на всички формати до 350x500 мм вкл. Елиминира се нуждата от два отделни входящи модула, по един за стандартните формати до SRA 3+ и един за 350x500 мм.
  • Допълнителна възможност за печат на тънки хартии до 45 гр/м2, полезна при печата на медицински листовки, фактури и др. 
  • Изцяло метален корпус, съобразен с индустриалните стандарти за производствено оборудване. 

 

За повече информация: Саванто – Българияprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама