ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Canon улеснява прехода от офсет към цифров печат с нова машина

Canon улеснява прехода от офсет към цифров печат с нова машина

Понеделник, 9 Септември 2013 ( прочетена 1992 пъти)


Мастиленоструйната Canon Niagara печата 3800 двустранни B3 формат листа за час.

Цветната дигитална печатна машина  Canon Niagara се отличава с патентованата четирицветна мастилена система, която се предвижда да бъде разширена до 6 цвята в близко бъдеще. Niagara печата върху хартия с и без покритие използвани и при офсетовия печат с формат 500x353 мм, като е предвидена за месечно натоварване от 10 милиона копия формата letter. Скоростта на печат на Canon Niagara е впечатляваща и достига до 3800 двустранни B3 формат листа за час. Дигиталната печатна машина е и предвидена да бъде част от работен поток базиран на основата на софтуерната платформа Océ PRISMA, заедно с допълнително подващо и довършително оборудване, управлявано и контролирано от системи за контрол на качеството.

canon niagara

От Канон твърдят , че създаването на печатната машина Niagara е резултат от съвместна работа на клиенти, експерти от индустрията и специалисти на Канон, занимаващите с проектиране на дигиталните машини, като очакванията за новата машина са насочени към разширяване на дейността в нови сегменти и намаляване на оперативните разходи.

Машината е ориентирана към средни и големи универсални офсетови печатници, дейта центрове, рекламни агенции занимаващи се с директен маркетинг и др.

Източник: www.usa.canon.comПечатните глави на Canon Niagara са на Oce JetStream и ColorStream. Името Niagara e работно и е вероятно при официалното влизане в продажба в началото на 2014 на дигиталната печатна машина да бъде представена под ново име.print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт - дигитален широкоформатен печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за търговски отдел
гр. София
фирма ДотБрейн

Асистент-сътрудник
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама