ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Canon Solutions America засади един милион дървета

Canon Solutions America засади един милион дървета

Понеделник, 29 Февруари 2016 ( прочетена 1021 пъти)


Екологичната инициатива цели да помогне на клиентите да намалят емисиите въглероден диоксид

canon solutions

Canon Solutions America, компания, която е 100% собственост на Canon U.S.A., си партнира с организацията „Дървета за бъдещето“. Това организация с идеална цел от Мериленд, САЩ, която засажда милиони дървета по начини, които помагат за борбата с глада и бедността на хората в Субсахарна Африка. Партньорството е дело на дивизията за решения за производствен печат на Canon Solutions America, която е дарила 214 350 дървета през 2015. От стартирането на програмата си Eco Start, компанията е посадила повече от милион дървета от името на клиентите си.

Инициативите за опазване на околната среда и устойчиво развитие на Canon Solutions America обхващат всички аспекти от бизнеса на компанията. Още от фазата на разработка на продуктите, Canon отчита ефекта върху околната среда през целия жизнен цикъл на продукта. Компанията използва енергийно ефективни процеси за производство и елиминира опасните субстанции от продуктите и услугите си, когато това е възможно. Програмата Eco Start е продължение на тази отдаденост и е първата стъпка към въглеродно неутрално производство.

„От години имаме уникално успешни кампании за опазване на околната среда, които ще оформят бъдещето на планетата ни,“ каза Francis A. McMahon, старши маркетинг вицепрезидент на Canon Solutions America. „Разбираме, че е време да помислим за какво можем да помогнем. Като си партнират с нас , клиентите ни могат да са сигурни, че фокусът върху околната среда няма да се загуби. С всяка продадена производствена система Océ ще посадим дървета, които да компенсират емисиите въглероден диоксид от консумацията на енергия през първата година на работата й.“

За да засади дърветата, Canon Solutions America партнира с „Дървета за бъдещето.“ Тази организация е помогнала на хиляди общности по целия свят да подобрят качеството на живота си и околната среда като е засадила над 127 милиона дървета и премахва около два милиона тона въглероден диоксид от атмосферата всяка година.

Източник: https://www.csa.canon.com/

Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама