ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Canon image Press C1

Canon image Press C1

Сряда, 30 Май 2007 ( прочетена 3704 пъти)


Canon imagePress C1 е ново поколение пълноцветна машина, която цели да задоволи нуждите на една ниша от производствения пазар.

Този сегмент се характеризира от гъвкави малки висококачествени тиражи. Досега се забелязваше тенденция фирмите предлагащи печатащи услуги да извършват големи по обем тиражи и да отказват малки такива поради високите начални разходи около офсетов печат, било то на представителна брошура или упътване за употреба на техника.
С еволюцията на Българският пазар за услуги, клиентите са далеч по взискателни откъм качество и гъвкавост. Затова все повече от тях желаят качество с разнообразни малки тиражи, които да отговарят на динамичния пазар за услуги. Тук е именно мястото на Canon imagePress C1. Това е машина, която е конструирана с тази мисия – гъвкавост и качество при еднаква цена независимо от обема на тиража или иначе казано “just-in-time production”. Благодарение на широкия цветови диапазон, Canon imagePress C1 постига качество от калибъра на офсетов печат, без нуждата от високи стартови разходи, които се обезсмислят при по малки тиражи. Благодарение на ARCDAT – система за автоматична калибрация на машината, можете да сте сигурни, че високото качество от първата до последната разпечатка ще е същото, без никакви усилия от Ваша страна. Тази система е подкрепена от новото поколение EFI Fiery System 8. Иновативната фиксираща система осигурява надеждност при работа с различни медии (до 250гр/см²), подкрепена с опция за прав път на хартията. Други опции позволяват капацитет от 3,500 листа SRA3, подшиване с телчета или подшиване на брошури, както и перфориране.
Единственият Silver Partner на Canon за България – Кантек, ще представи устройството на предстоящото изложение Printcom 2007 в Пловдив идната седмица.Източник: Кантек

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Акаунт в офсетова печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Организатор производство широкоформатен...
гр. София
фирма ДотБрейн

Акаунт - Специалист обслужване на клиент...
гр. София
фирма Нексиум ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама