ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Canon imagePRESS C165 – един мултифункционален принтер, множество възможности

Canon imagePRESS C165 – един мултифункционален принтер, множество възможности

Петък, 4 Октомври 2019 ( прочетена 497 пъти)


През месец септевмври, Canon представи своя imagePRESS С165. Новият модел съчетава най-доброто от технологията и потребителския интерфейс на многократно награждавания imageRUNNER ADVANCE с набор от лесни за използване професионални функции на imagePRESS.

Вече можете да проявите креативността си с едно натискане на бутон. Времето е пари и този принтер ще ви помогне да спестите и двете.

ПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ С ПО-МАЛКО
Голямо разнообразие от възможности. Лесно за използване устройство. ImagePRESS C165 отпечатва всичко, което е необходимо за ежедневната ви работа – и винаги според професионалните стандарти. Просто. Дори не се нуждаете от опит в отпечатването. Устройството свършва цялата тежка и сложна работа. Резултатът? Печат с изключително качество. По-богат избор. И отпечатаните материали са в ръцете ви до минути.

 

Canon imagePRESS C165


Марк Лоун, директор на отдела за професионални решения за печат в Canon Европа, казва: „Знаем, че трябва да правите повече с по-малко. При натоварен график и ограничени бюджети. Искаме да улесним живота ви. Така че ето ви принтер, който може да направи всичко за вас за минути. От основни функции за сканиране и отпечатване чак до привличащи вниманието постери с рекламни предложения и персонализирани покани за събития. Всичко това е постижимо, без да са ви необходими технически знания, така че принтерът е много подходящ за всяка бизнес среда.“

 

Canon imagePRESS C165БЪДЕТЕ КРЕАТИВНИ
Искате да удивите шефовете си с интелигентна презентация, но срокът е днес? Няма проблем! Трябва да разпечатате програми за предстоящата ви конференция по продажбите? Просто! Експериментирайте с привличащи вниманието оформления, използвайки интересно сгънати документи, отпечатвайте върху дебела хартия за луксозен външен вид и усещане или използвайте релефна хартия за по-голямо въздействие. Вече е по-лесно да отпечатвате разнообразни от материали.

 

Canon imagePRESS C165За клиенти, които са оставили потенциална покупка в своята виртуална кошница за пазаруване, атрактивна директна поща и персонално отпечатан плик може да „отключат“ тяхната страст към пазаруването. Успешна продажба и точки за лоялност към марката за вас – двойна печалба. Или пък проста идея, като например листовки с професионален външен вид, таргетирани върху вашата целева група, може да ви спечели множество сделки.

Лоун обяснява: „Всички сме клиенти, така че всички трябва да се замислим 'Какво стимулира моята ангажираност към марката?' Това е мястото, където креативният печат може да направи чудеса. Материалната природа на печата събужда сетивата, а интелигентната персонализация може да подтикне към покупки. В тази цифрова епоха печатът може да стимулира ангажираността към марката. Можете сами да се убедите в положителното въздействие на печата във вашия бизнес и да видите как ви помага да постигнете важната възвращаемост на инвестицията.“

СИГУРНИ. ЗАЩИТЕНИ. И С ПЕРФЕКТНА ПОДДРЪЖКА
Не е необходимо да се тревожите за това как ще инсталирате и поддържате този принтер. Както всяко устройство от нашата гама imageRUNNER ADVANCE той се интегрира лесно в текущата ви печатна инфраструктура и документни процеси. И вие сте в постоянно сигурни ръце със същите вградени функции за информационна сигурност, защитаващи вашите документи. Екипът ни винаги на разположение, ако трябва да се посъветвате с някого по телефона, за да може вашият бизнес да се съсредоточи върху постигането на своите цели.

Повече информация за модела Canon imagePRESS C165 можете да намерите при дилърите на Канон или на сайта на Канон България: canon.bg

Техническа спецификация на модела.print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама