ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet CardXtra Plus – нова машина от Morgana

CardXtra Plus – нова машина от Morgana

Вторник, 22 Юни 2010 ( прочетена 1627 пъти)


Производителят на довършителна техника Morgana обедини технологиите си за биговане и рязане в многофункционалната система CardXtra Plus.

Машината съчетава възможностите за биговане с технология за високоскоростно рязане на визитни картички. Според изпълнителния директор Quen Baum, машината е създадена за печатници, които искат да спестят пространство и разходи, тъй като може да се използва за различни типове изделия.

Модулът за рязане на визитни картички има точност до 0,1 милиметър и може да произведе 250 броя за по-малко от две минути. Според Baum това ще позволи на печатниците да предлагат услуга, при която клиентите изчакват на място поръчката си. Машината работи с хартии с формат до А3 плюс и плътност до 375 грама на квадратен метър.

Машината може да обреже лист до размерA3 и да произведе четиристранични дипляни A4. Производството на дипляни с формат А5 и изделия с многобройни бигове е също толкова лесно. CardXtra Plus цели да отговори на нуждите на многобройните цифрови печатници, които имат нужда от прецизно и лесно за употреба многофункционално довършително устройство с ниски разходи.

Съвременните тенденции са на скъсяване на тиражите, нарастване на броя на персонализираните поръчки и намаляването на надтиражните бройки.Според Morgana това прави наложителна употребата на надеждна довършителна система като CardXtra Plus.Източник: morgana.co.uk

Текста написа: Мартин Новев

print   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на тясноформатна дигитална печа...
гр. София
фирма ДотБрейн

Почасова работа като резач на прав нож
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на офсетова печатна машина Heide...
гр. София
фирма Евентус ЕООД


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама