ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet ChromaChecker – облачна платформа за цветово съответствие

ChromaChecker – облачна платформа за цветово съответствие

Понеделник, 29 Юли 2019 ( прочетена 484 пъти)


ChromaChecker е облачна платформа за цветово съответствие, позволяваща контрол на всяко печатащо устройство в една печатница.

ChromaChecker


Както добре знаем всеки отдел използва различни устройства за измерване, изходни цветови профили, осветителни кутии и други, което често води до натрупване на много променливи, отразяващи се в цветовото несъответствие при използване на различни технологии.

На помощ идва ChromaChecker, така че да може да се установи дали технологичните възможности могат да покрият очакванията на клиента. Самата услуга се предлага на пазара вече четвърта година. Специфичното при тази платформа е, че позволява задаване на очаквано качество за цветово съответствие въз основа, на което ChromaChecker следи дали дадено устройство отговаря на тези изисквания. С вградения визуализатор може да се проследи какво е несъответствието при различни зададени коефициенти. Този коефициент е обвързан с ∆E, но не го припокрива изцяло.

 

ChromaCheckerПлатформата предоставя множество данни в цифров и графичен вид. Чрез нея могат да се задават напомняния или изпращат известия. Тя може да се интегрира успешно с всеки наличен софтуер и хардуер като минимизира времето за подготовка и редуцира загубите на материали.

ChromaChecker обединява 12 инструмента, като най-важните са за контрол на: печата, измерващите инструменти, осветителните кутии и медиите. На сайта на платформата могат да бъдат намерени много полезни материали и видеоклипове, допълващи информацията за нея. Началната цена за придобиване на необходимото оборудване и достъп до системата е 3999$ на година.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: chromachecker.comprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама