ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Cloudprinter – новият посредник между печатниците и крайните клиенти

Cloudprinter – новият посредник между печатниците и крайните клиенти

Вторник, 28 Ноември 2017 ( прочетена 1112 пъти)






Въпрос на време беше някой да предложи и в печатния сектор решение (по подобие на други браншове), свързващо крайните клиенти и доставчиците на услугата по отпечатване.

 

посредник между печатниците и крайните клиенти

 

Холандският стартъп Cloudprinter си поставя за цел да бъде за печатния сектор това, което е Booking за хотелиерския бранш – достъп до клиенти по целия свят, срещу твърда месечна такса. Системата стартира през август и за разлика от останалите представени към момента решения, тя не разполага с технологично оборудване за производство.

Доставчиците на печатни услуги могат да се възползват от платформата, чрез възможността за разширяване на своя пазар в световен мащаб. По данни на компанията, услугата е достъпна в 114 страни по света, като регистрира по 1000 поръчки дневно. Самата платформа е способна да обработи до 40000 задания в минута. Системата е свързана с над 160 добре познати куриерски фирми, което спомага процеса по доставка и автоматична калкулация на стойноста за тази услуга.

Към настоящия момент крайните клиенти имат достъп до няколко стотици локални доставчици на печатни услуги, предлагащи над 1000 продукта. В платформата може да се работи с богат набор от медии и технологии, както за печат, така и за довършителни процеси. Целият процес по поръчка, проследяване и доставка се случва през обща облачна платформа. Крайните клиенти имат възможност да задават критерии за избор на своите изпълнители. Таблото за управление дава пълен котрол за управление на печатните задания и статистики в реално време.

Платформата може да бъде тествана безплатно за период от 14 дни. Създателите ѝ предлагат и 45-минутно безплатно демо онлайн представяне в удобно за вас време. В последствие потребителите могат да избират между 3 ценови оферти с диференцирани услуги и цени започващи от 99 евро на месец.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.cloudprinter.com



print   отпечатай
Тагове
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител за оператор на широкоформатен и...
гр. София
фирма Прес Продукт Лайн ООД

Оператор на цветна дигитална машина
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама