ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Color-Logic блесна на Labelexpo 2014

Color-Logic блесна на Labelexpo 2014

Понеделник, 15 Септември 2014 ( прочетена 1985 пъти)


Силата и възможностите на печата с бяло бяха показани еднозначно на Labelexpo 2014, където няколко производителя на печатни машини показаха етикети, отпечатани на метализирани материали с помощта на технологията на Color-Logic.

Color-Logic блесна на Labelexpo 2014

 

Xeikon и Domino показаха печат на етикети с Color-Logic, за да демонстрират възможностите на най-новите си печатни машини. Durst, EFI Jetrion, и Screen също показаха мостри на етикети, отпечатани с помощта на тази технология. Посетителите на шоуто бяха впечатлени от ефекта, който може да се постигне по този начин и от мострите, които бяха демонстрирани.

Във връзка с успеха на Labelexpo 2014, директора на продажбите и маркетинга на Color-Logic Mark Geeves каза: „Представителите на печатниците, които присъстваха на изложението, видяха впечатляващи специални ефекти, които могат да бъдат постигнати с Color-Logic Design Suite. С нашият софтуер графичните дизайнери и специалисти по предпечат могат с едно или две цъкания на мишката да постигнат ефект, който иначе би им отнел часове или дни. Те могат бързо да възпроизвеждат дизайни на етикети с метален ефект за клиентите си, собственици на марки, без да им се налага да правят маска от бяло мастило чрез традиционни методи.“

Системата Process Metallic Color System е разработена за нуждите на бранд мениджъри, производствени мениджъри, корпорации и рекламни агенции. Тя улеснява на процеса на дизайн и предпечат и включване на декоративни ефекти, които привличат окото в продуктите и допълнителните материали към тях.

Системата Color-Logic е съвместима с офсет, мастиленоструен печат, флексография, дигитален печат, ситопечат и дълбок печат. Тя е идеална за опаковки, торбички, директна поща, реклами в търговски обекти, табели, пощенски картички, книги, каталози, етикети, календари и много други.

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Оператор на машина за топъл печат
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на дигитална широкоформатна маш...
гр. София
фирма ДотБрейн

Печатар на печатна машина за самозалепва...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама