ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии
bullet bullet bullet Color-Logic блесна на Labelexpo 2014

Color-Logic блесна на Labelexpo 2014

Понеделник, 15 Септември 2014 ( прочетена 1998 пъти)


Силата и възможностите на печата с бяло бяха показани еднозначно на Labelexpo 2014, където няколко производителя на печатни машини показаха етикети, отпечатани на метализирани материали с помощта на технологията на Color-Logic.

Color-Logic блесна на Labelexpo 2014

 

Xeikon и Domino показаха печат на етикети с Color-Logic, за да демонстрират възможностите на най-новите си печатни машини. Durst, EFI Jetrion, и Screen също показаха мостри на етикети, отпечатани с помощта на тази технология. Посетителите на шоуто бяха впечатлени от ефекта, който може да се постигне по този начин и от мострите, които бяха демонстрирани.

Във връзка с успеха на Labelexpo 2014, директора на продажбите и маркетинга на Color-Logic Mark Geeves каза: „Представителите на печатниците, които присъстваха на изложението, видяха впечатляващи специални ефекти, които могат да бъдат постигнати с Color-Logic Design Suite. С нашият софтуер графичните дизайнери и специалисти по предпечат могат с едно или две цъкания на мишката да постигнат ефект, който иначе би им отнел часове или дни. Те могат бързо да възпроизвеждат дизайни на етикети с метален ефект за клиентите си, собственици на марки, без да им се налага да правят маска от бяло мастило чрез традиционни методи.“

Системата Process Metallic Color System е разработена за нуждите на бранд мениджъри, производствени мениджъри, корпорации и рекламни агенции. Тя улеснява на процеса на дизайн и предпечат и включване на декоративни ефекти, които привличат окото в продуктите и допълнителните материали към тях.

Системата Color-Logic е съвместима с офсет, мастиленоструен печат, флексография, дигитален печат, ситопечат и дълбок печат. Тя е идеална за опаковки, торбички, директна поща, реклами в търговски обекти, табели, пощенски картички, книги, каталози, етикети, календари и много други.

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новевprint   отпечатай
Избрани продукти и услуги

Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама

Свободни позиции в dotbrain.eu
Резач на прав нов (ножар)
гр. София
фирма ДотБрейн

Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама